dan före dopparedan!?

efter en heeeel dags städning och jul-fix tycker jag att jag förtjänar en lång, varm dusch. men nej, inte riktgigt än. först ska jag dammsuga i köket och hallen.... puuuh, det är inte lätt att dammsuga, det är jobbigare än man tror!
herregud, det är julafton imorrn! jag fattar det inte!
den här dagen har varit mer "kajotiskt" (hahahhaha, min bror alltså..) än någon annan tror jag. först hittade vi inte julstrumporna som ALLTID ligger i ett skåp på vinden, rasmus hade kollat där minst tre gånger och han hade kollat i ett skåp i källaren lika många gånger, och han hade minsann kollat i alla kassar. vi tänkte att nej men vi skiter i julstrumporna och lägger paketen på bordet istället, så vi slutade leta.
sen kom det till julgranspyntet och det var heeeeelt borta, varken på vinden eller i källaren, och vi kom inte på någonstans vi kunde ha lagt det. jag och hanna hade mer eller mindre panik när vi skulle in i skåpet i källaren eftersom vi tror att det bor små möss där... heheh... så tillslut fick pappa rycka in. vi hittade inget julgranspynt men vet ni vad vi hittade? JULSTRUMPORNA! och rasmus som hade tittat tre gånger... så himla noga...
nejdu, nu ska jag dammsuga, sen ska jag duscha och sen kommer pontus, rebecca och mormor så då ska vi fika tror jag.
god jul om vi inte hörs imorrn!

/lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0