sista november

jag minns när det stod: "100 dagar kvar till julafton" på tavlan i sal 116. imorrn, står det 24. herregud. första december imorrn? njet... det går ju inte. jag tror inte på det här.
man får öppna chokladkalendern imorrn och det är julkalendern på tv då också, mmm julkänsla!



förresten, vet ni vad som kallas nyttigt? äta fem pepparkakor, för att sen gå för att hämta fler, och sen motstå burken med pepparkakor och ta en mandarin istället. yeeees, bra där lisa. bra.

/lisa


målarmästarna

har precis vart snäll och hjälpt storasyster att måla om sitt blivande rum, så när det är klart antar jag att jag vi blir särbos eller vad det heter, haha. nej men man kan väl nästan kalla frida för min lilla sambo? i alla fall på senaste tiden.
känner mig jättestressad över någonting, vad vet jag inte.
usch usch, att vara stressad är nog något av det jobbigaste som finns.
nu ska jag snart plugga tyska för typ första gången på lääääääänge, och sen ska jag äta och sen ska vi ut och måla igen.
jag känner mig riktigt ful just nu.
tummen upp för långkalsonger och för kort t-shirt!

/lisa

söndagsångest

har bestämt mig, dusch: imorrn.

jag är jättetrött, har huvudvärk och blää... det är skola imorrn.
det blir en tidig kväll idag. tror att jag somnar till sunes jul ikväll, mmm.. jag älskar barnfilmer.
har precis fikat med glögg, lussebullar, pepparkakor och en mysig familj. jag älskar glögg. fast det hade inte varit gott om man drack det för ofta. för det första skulle det inte vara samma känsla när man drack det, och för det andra hade det bara inte varit gott om man drack det för ofta. nej, bara på julen, tur det.
jag sitter och försöker komma på vad jag har för lektioner imorrn, men jag kan verkligen inte komma på det!
JO! mentorspass... hmm... matte... tyskaaaa.... och SO! så var det ja!
jag tror inte jag missade nån lektion nu, och jag tror till och med att jag prickade in dom i rätt ordning, bra där lisa! jag har koll you know.

/lisa

beslutsångest

duscha nu eller imorgon bitti? hmm... svårt beslut.
jag orkar inte duscha nu men jag kommer verkligen
inte orka imorrn.... hmmm... jag vet, stora problem jag har.

måste vara det som kallas "I-landsproblem".

/lisa

tidsfördriv

Dagens humör: glad
Dagens borde: hmmm.. matte kanske, men boken är i skolan.
Dagens frisyr: bulle.
Dagens klädsel: svarta jeansleggings, blå tunika och svart cardigan
Dagens planer: adventsfika med familjen.
Dagens vill ha: jadu...
Dagens längtan: hmm...
Dagens fundering: inget speciellt typ.
Dagens beroende: inget
Dagens tråkigaste: städa ur rasmus gamla rum
Dagens godis: en choklad-sak typ, jätteliten.
Dagens citat: "åååååh nu ska vi hugga gran, ja! nu ska vi hugga gran, ja!"
Dagens saknad: vet faktiskt inte.
Dagens bästa: elin och josse

/lisa

 


första advent

sitter och väntar på att dom andra ska vakna. jag orkade inte ligga kvar där uppe, varmt och äckligt och jag kunde inte sova, så jag gick ner. vi somnade väl vid två igår tror jag, eller i alla fall jag, till sunes jul. åååååååh, LEJF <3 rudolf! 
jag hoppas dom kommer ner snart för jag är hungrig, men ajg vill inte äta själv, haha!
första advent äre också ju. ljusstakar och sånt lite här och var, till och med julgardiner i köket. när elin och josse har åkt hem ska jag sätta upp julstjärnan i mitt rum, åååh jag älskar när man får göra det!




bild från igår, haha!

/lisa

önskelista

jag fick lite ångest när jag gick in på en massa bloggar och såg att folk redan har börjat rada upp saker som dom önskar sig i julklapp. jag har inte kommit på någonting alls... eller jo! jag har faktiskt det!
- pyjamasbyxor
- fårskinns tofflor
- pengar

hmmmmm.... pengar. det är en sak som ALLTID står på mina önskelistor, jul eller födelsedag, alltid! men det är något jag aldrig får. för vet ni? mina föräldrar (läs: mamma, pappa hatar att gå i affärer, så han skulle nog hellre ge bort pengar) tycker det är tråkigt att ge bort pengar! varför skriver jag då alltid upp pengar? jo, det kan jag tala om. jag tycker att jag önskar mig så lite, och då ser det ju mer ut om man skriver ner pengar också, haha!

/lisa

godmorgon

vaknade nyss av ett jävla ljud och jag trodde att hela huset (åtminstone mitt rum) skulle sprängas!
men det visade sig att det bara var pappa som dammsög elementet i matrummet. det lät förjävligt och matrummet är typ precis under mitt rum. men jaja, det var väl bra att jag vaknade nu, jag måste nämligen städa mitt rum innan elin och josse kommer, sen måste jag duscha,  FEL! jag tänkte skriva det men nej, jag gjorde det igårkväll så jag skiter i det idag. alltså ska jag bara städa och sen typ göra mig iordning men aa, ändå.

igårkväll när jag badade så kände jag mig jättekonstig, det dunkade i hela huvudet och jag vart helt seg. så jag gick upp ur badet och satte på mig kläder och allt, men sen skulle jag gå ut ur badrummet, men jag kände att jag typ var jätteyr och det kändes som att jag skulle svimma. så jag la mig ner på golvet och det såg ut som att alla plankor i taket rörde sig, usch, det var asläskigt. sen gick jag upp i alla fall, och då gick jag och satte mig på mattan i vardagsrummet, och då kändes det verkligen som att jag skulle svimma. men jag gjorde faktiskt inte det, som tur var!
hmm... biverkning av sprutan eller bara mina konstiga svimmnings-anfall?

väldigt tråkigt och ointressant inlägg egentligen, men jaa... slänger in en bild på LEJF så kanske det blir lite roligare i alla fall.



/lisa

i'll learn how to fly

börjar få riktigt ont i armen...  men svinsprutan är i alla fall tagen nu och det känns rätt skönt. hoppas bara att jag mår bra imorrn också, eftersom då blir det LEJF för första gången på flera månader tror jag? jag saknar dom gaaaaaalet mycket! haha, vet ni? jag skrev en uppsats om LEJF på engelskan. vi skulle skriva något inom temat "love and friendship".
jag: jag tror jag ska skriva om LEJF.
sandra: VEM FAN ÄR LEJF?

jaja, åt pizza med mamma, pappa och rasmus förut. sen gick jag upp och kollade på film och nu sitter jag här. det luktar målarfärg i hela huset för mamma har börjat måla i köket, tror det kommer bli riktigt bra!
jag funderar på om jag ska gå ner och fylla på badkaret och sen ta ett bad fram till idol? hmmm... jag tror jag gör det, om vi har något badskumm eller vad det heter, annars är det inte lika mysigt, haha!


/lisa


out of darkness and into the sun



resultat av lussebulls-bakningen igår! mmmm, vi fick provsmaka en var och heeeeeerregud, lussebullar kan man bara inte vara utan på julen, det smakar verkligen jul!
jag har precis rånat pappa på femtio kronor för att jag och sandra ska kunna hyra film och köpa gois sen, fast jag vet inte om det blir så, vi har ju idrott innan så vi kanske inte hinner dit. men vi får se! annars kanske det blir ice age kväll med bara två av filmerna och typ chokladbollar? vem vet....
hjääääälp, imorrn får jag ett stick i armen och blir imun mot svinis.... men jag är inte rädd för sticket, bara för biverkningarna! jag lovar, bara för att vi ska va med elin och josse på lördagen så kommer jag säkert bli sjuk av sprutan! åååååh, jag får inte bli sjuk!

/lisa

I'll do what it takes

kom hem från skolan för ungefär en och en halv timme sen, då var jag snäll och erbjöd mig att målartvätta hela köket, så det är vad jag gjort fram tills nu. känner mig rätt duktig! 
fick ont i halsen när jag stod och skrubbade men sen åt jag en macka och då blev det bättre, skönt! orkar inte blli sjuk. pappa får inte smitta mig!
imorrn sover jag som sagt hos sandra. vi ska plugga lite matte då istället och skriva klart NO:n också så vi kan redovisa nästa vecka. vi ska kanske hyra ice age 3 och köpa godis också, så ska vi ha ice age kväll och kolla på alla tre filmerna, loooooove!

/lisa

make a wish

det är konstigt. idag har jag varit jätteseg på morgonen. jag låg säkert en kvart innan jag kom upp ur sängen, jag har varit riktigt seg på att äta frukost, få på mig kläder och fixa håret, men ändå känns det som att jag har mer tid än vanligt. kanske är för att jag inte är stressad? hmmm... konstigt!

ändrade planer, jag skulle åkt till sandra och pluggat med henne idag (vilket jag skrev i ett inlägg igårkväll men som aldrig kom upp -.-) men istället åker jag hem och bakar årets första lusse bullar med mamma och frida. nu kanske man får årets första julkänsla också?

förra årets julgodis-bakning eller vad man säger.

/lisa


20:39

usch vad trött jag är, ska nog snart gå och lägga mig och kolla på film.
imorrn åker jag till daniella efter skolan, vet inte vad vi hittar på men det blir bra.
sen på onsdag åker jag nog till sandra och så ska vi plugga matte, för vi är lite sega och ligger efter... hehe.
PANIK! vi har prov i engelska imorrn! massa jävla verb i olika former, och jag har typ inte pluggat nånting... ooooops! men jaja, jag tror jag kan det mesta och det får gå som det går.
nu går mina ögon ihop så jag ska göra mig i ordning och hoppa i säng. haha, tjugo i nio... lisa, hur gammal är du?

/lisa

HURRA, HURRA, HURRA!

ÄR DET EN VANLIG DAG?
ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR SANDRAS FÖDELSEDAG
HURRA, HURRA, HURRA!
grattis bästis, hoppas du har haft en grym dag!
när hon kom till skolan möttes hon av en bamsekram och ett rosa paket,
efter det fick hon också två små chokladkakor från badhuset, är jag inte snäll?

det är 23 november idag, vilket inte bara betyder att det är sandras födelsedag, det är också bara en månad och en dag kvar till julafton!










bara jag som får julkänsla av bilderna?
åååååh, jag längtar!

/lisa


the twilight saga

för det första, är det inte jävligt fult? the twilight saga? riktigt irriterande att dom blandar svenska och engelska. men i alla fall.. alla är helt jävla galna i dom där filmerna och böckerna, och jag kan inte förstå det? dom är ju inte ens bra?! ååh, jag blir så irriterad. på gina tricot idag hittade jag till och med en tröja där det stod: "I love vampires" på, har det inte gått lite för långt? åååååh, jag blir så trött på alla som tjatar om hur bra både filmerna och böckerna är, uuuuuuuuuuuusch! jag blir så tröööööööööööött.

/lisa

19:12

åkte till eskilstuna och upptäckte att det fanns 2000 kronor på mitt konto!
kom hem med en typ militärgrön tröja och ett par svarta jeansleggings, plus en present till sandra, allt jag skulle ha ju! hittade inte vad jag hade tänkt mig till sandra, men en present får hon imorrn i alla fall och jag hoppas hon blir glad. :) hennes paket ligger fint inslaget *HOOOOST* på hallbyrån.
om ett tag ska jag slänga på lite nagellack på naglarna och sen blire sängen för min del.

/lisa

11:01

sitter hos min syster och väntar på att klockan ska slå tolv, då affärerna öppnar, då dissar jag och frida våran storasyster, hennes pojkvän och deras dotter och letar kläder på stan istället, det blir great!
jag ska först leta efter svarta jeans och present till sandra, sen kollar jag nog lite på andra saker om jag har pengar, jag har dålig koll på hur mycket pengar jag har på mitt kort, men jag troooooor att jag har runt tusen kronor, så det blir nog bra.

/lisa

dagens

Dagens humör: ganska bra
Dagens borde: duscha
Dagens frisyr: bulle
Dagens klädsel: mjukisbyxor och en långärmad tröja
Dagens planer: robinson med familjen
Dagens vill ha: nya kläder
Dagens längtan: juuuuuul
Dagens fundering: mycket
Dagens beroende: ingenting
Dagens tråkigaste: just nu
Dagens godis: ingenting
Dagens saknad: elin och josse!
Dagens bästa: frida och daniella

lördag

har precis suttit på golvet i mitt rum under en filt och kollat på "bring it on", den är faktiskt bra.
kom hem från frida typ vid tre. vi vaknade halv tolv, åt frukost halv två.... hehe.
men vi låg kvar i fridas rum och orkade inte gå upp. daniella sov där också, myyyyys.
vi kollade på hannah montana the movie med fridas lillebror, åt godis, kollade på nån krokodilfilm, pratade massor, bestämde att vi inte fick somna innan tre men vi misslyckades med ungefär en kvart, kollade i skolkataloger.. ja, det var ungefär så våran kväll såg ut.
sen jag kom hem har jag faktiskt bara suttit och kollat på film, nu skulle jag vilja gå ner och duscha men jag gör det senare istället.
imorgon åker jag och syster till eskilstuna och handlar, jag måste köpa en present till sandra, sista minuten typ, hon fyller år på måndag, hehehe.... men jaja, hon får sin present på måndagen i alla fall.
jag har bestämmt vad jag ska köpa, men jag vet inte om jag hittar det, så det kanske blir något annat, vi får se!

mamma är och hämtar pontus nu och efter det ska vi npg äta tror jag, sen blir det duschen och sen tror jag att det blir soffan resten av kvällen. vad är det på tv på lördagar nu?

/lisa

fredagsmys

sitter i fridas soffa och kollar på kung fu panda, eller ja, vi pratar mest.
och jag har egentligen inte mycket att skriva om, frida tvingade mig att blogga, så ja.. det kan bli ett ganska meningslöst inlägg.
vi har nyss ätit mackor och druckit varm choklad, som enligt frida behövde mer kakao.
frida: mamma, vad heter den där skinkan som är god?
haha, jag tycker det var kul. hur ska hennes mamma kunna veta vilken skinka frida tycker är god?
när frida skulle hälla upp choklad i min kopp så¨spiller hon över hela diskbänken, och sen säger hon: pandan i den här filmen är klumpig. 
jag: jag vet en till som är det. 
vem kan jag ha syftat på?

/lisa 


mot älvsjömässan

usch... jag orkar inte, det verkar bara jobbigt.
och sen har vi nån svensk-uppgift och man ska intervjua nån från nån skola och sen ska man göra typ en artikel om det, så man måste gå runt med papper och penna där borta... kul! EEEEEH, NEJ!
jaja, efter så åker jag till frida marklind och slaggar där, det blir bäst!
antar att vi kollar idol och lite så, uppe sent blir det nog också, hur som helst blir det bäst, det blir det alltid med frida! jag tar med mig kameran men det är inte säkert att det blir så många bilder, frida springer ju och gömmer sig så fort man tar fram en kamera... hmmff...

åååååååh, jag saknar norrland!

/lisa


torsdag

varför envisas jag jämt med att klämma in ett inlägg när jag inte har tid?

har precis fixat mig inför skolan och jag ska snart rulla iväg till busshållsplatsen här i laxne, (tro't eller ej, men det finns fler än en) sen tuffar bussen vidare till skolan och där väntar en glad mårten som jag tror älskar vår klass. särskilt mig, som aldrig fattar. men han förklarar dåligt så han får skylla sig själv. jag förstår faktiskt alltid när ann-sofie förklarar.... förr eller senare.... hehhehe.
tralalalalaaaaaa, jag funderade på att sno fridas tjocktröja idag också för hon skulle ändå inte märkt det, men snäll som jag var snodde jag en tröja som jag NÄÄÄÄÄÄÄÄSTAN vet jag jag får låna, hihi, det är bra att vara lillasyster ibland. hur skulle jag klara mig på morgonen utan fridas garderob? nonono, det skulle aldrig gå. jag skulle få panik för att jag inte hade några kläder, ååh vad jag älskar att jag är lillasyster och inte storasyster, för då kanske fridas kläder hade varit för små för mig, heeeeemskt.
tack för att du föddes tre år innan mig fridis!

jag vet, ni slutade läsa efter "busshålsplatsen".

/lisa

wednesday

sitter och äter mandariner och humöret är på topp... eller nåt sånt.
nej, humöret är inte på topp och det blir inte bättre av att jag vet att jag har matteläxa till imorrn, usch.
jaja, skolan var väl som vanligt, fast julia var sjuk så vi hade tappat fjärde hjulet idag, bad for us.
kollade på nån jävla musik sak på elektron som var jättedålig, men man satt och skrattade för dom såg så roliga ut, haha! typ 50 åriga gubbar som stod och spelade. kuuuuuuuuul.
sen på idrotten körde vi basket. carin hade tappat rösten så vilhelmiina pratade istället för henne, haha.
jag gjorde ingenting på basketen, och det kändes som att mina två lagkamrater hade klarat sig utan mig... jag tror inte att dom var så jätte nöjda med mig efter lektionen, hehehe...
nej, nu ska jag få ändan ur vagnen och sätta fart med matten! tror inte jag har så mycket kvar så det går nog rätt fort, men pappa måste hjälpa mig med nån uppgift för jag fattade inte. ovanligt, right?

/lisa


07:13

lalallala, jag ska dra till bussen om två minuter, det är därför jag sitter här, lallalalala.
men haha, det blir ett kort inlägg.
måste bara berätta. på engelskan igår skulle axel läsa: didn't you get an umberella for her, as well?
men han läste: didn't you get an umberella for her ASS well?
HAHAHAHHA, jag skrattade så jag grät!


men nu måste jag dra till bussen.
seeeeeees


/lisa

tisdag

haha, dagen blev roligare än jag trodde faktiskt.
sprang runt efter sandra och försökte ta tillbaka min mobil, blev vittne till misshandel... (nästan. haha!), skrek på emil, gurra och jani, filmade en hel del... ja, så såg min dag ut i stort sett.
okej, jag känner att jag måste förklara det där med "misshandeln" först.
det var ingen misshandel.
på NO:n så satt jag och sandra i svenska salen vid en dator och skulle leta fakta om båtbenet eller vad det var, så går vi ut för att fråga anders en sak och när vi kommer tillbaka har gurra, jani och emil tagit båda datorerna där inne.. fast dom är i samma grupp. så det började med att vi stod och tjaffsade med dom om vem som skulle ha datorn, och vi tyckte att dom kunde klara sig på en dator så kunde vi få den andra, och yeeees, vi vann!
men när vi väl hade fått ena datorn satt emil och tröck av skärmen hela tiden, och när han hade gjort det ungefär hundrafemtio gånger sa sandra tyst till mig:
- gör han det en gång till... jag lovar, jag smäller till honom.
jag:
- HAHA! snälla, gör det!
och självklart gör han det igen, så jaa, sandra smällde till honom på kinden!
janis kommentar:
- OOOOOH, bitchslap!
haha, ja... det var misshandeln.
det känns inte som att jag behöver förklara allt det andra?

haha, vikarien vi hade på solen, adam, hatar mig! haha, känns bra eftersom vi antagligen har honom på hemkunskapen imorrn också. kan det bli bättre?
jaja, trots att vi hade mårten gås och vampyren på sol-passet vilket helt klart försämrade dagen, var det en väldigt okej tisdag!



/lisa

när jag verkligen inte orkar gå till skolan...

då äre allt bra att jag har sandra, lollo och julia. utan dom skulle jag nog inte palla tisdagar. usch. 
jag älskar er tjejer
tur att vi inte har tyska idag, då skulle jag hata tisdagar ännu mer.
det enda bra med tyskan är julia. i slutet av varje tyskalektion blir man glad, för då orkar varken jag eller julia jobba mer och då sitter vi bara och skrattar så man får ont i både magen och ryggen. vi skrattade verkligen åt allting igår.
till exempel:
jag hade ritat två raka streck på bordet och använt min bok som linjal, och jag har ingen aning om varför, men jag ba:
- kolla julia!
julia:
- HAHHAHAHHAHA!
sen skrattade vi åt det i typ tio minuter och ida och daniella fattade ingenting, haha!
det roligaste är när sibylle står och glor på en och man verkligen inte kan sluta skratta.
haha, en annan rolig sak på tyskan igår var när jag räckte upp handen för att fråga vad man skulle göra sen.
sibylle:
- ja fortsätt med nästa uppgift.
julia:
- VA?!
jag:
- hahahhaha! jag orkar verkligen inte.

nädu, nu ska jag snart gå och snöra på mig mina skor, det tar trettio år.
rasmus kommentar: dags att börja då.

/lisa

21:33

har precis skickat iväg uppsatsen till patrik och jag hoppas verkligen att jag får G på det här nu!
fick maila uppsatsen till honom för att skrivaren krånglade, jag hoppas att jag har skrivit rätt mailadress och allt nu och att allting funkar.
sitter och kollar på den där dokumentären eller vad man ska säga, "mamma till en mördare", som går på tv4. den är rätt hemsk faktiskt. usch.
men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på se upp för dårarna, som får ersätta sunes jul för ikväll. sen ska jag sova, så godnatt!



/lisa

världspresident

JAG TROR JAG ÄR FÄRDIG MED SO-UPPSATSEN!
HAAAAAALELULJA!
ska bara be mamma kolla igenom den en gång och sen ikväll får pappa också läsa igenom den, så vi får se om jag behöver ändra något. den blev på fem sidor, undrar om det är för lite? jaja... jag har kommit på att jag kanske inte har berättat någon gång vad det egentligen är för uppsats jag håller på med? har jag det? jaja, isåfall får ni höra det igen: vi ska låtsas att vi är världspresidenter och så ska man försöka hitta lösningar på miljöförstöring, fattigdom, svält, överbefolkning och krig. det är sjukt svårt men det ska bli så jäkla skönt imorrn när den är inlämnad och klar!
har fortfarande ont i huvudet, men inte lika mycket som imorse. nu börjar jag få ont i halsen istället... usch. 
haha, på mentorspasset imorse satt jag och filmade jossan med min mobil. hon var helt koncentrerad på att rita av anna anka. när hon upptäckte att jag filmade skrek hon: 
- JÄVLA MIFFO!  
tyvärr raderade hon filmer två sekunder efteråt, hon tänkte till och med ta min mobil och ge den till mårten för att jag inte hade lämnat in den, men jag gömde den i pärmen... hehehe.
jag måste säga att jag, jossan och ebba ägde på nutidsorientering eller vad det nu heter, åtta av tio rätt! haha, annars brukar jag få typ 4...
nu tjatar min bror på mig och jag ska väl ge datorn till honom, så vi hörs.

/lisa


07:04

varje gång jag vrider på huvudet känns det som att det ska sprängas, jag är riktigt seg och jag har ont i näsan.
GRISINFLUENSA SPRUTA VAR ÄR DU?!
AAAAAAH, tänk om jag har svinis? hjälp.
nej, skulle inte tro det men man vet ju aldrig? :o
menmen, vi kör på skolan ändå, bara för att jag har världens lust att ha matte med mårten.... INTE.
fast jag tror att catti kanske är där idag? hoppashoppashoppas, då slipper jag fråga mårten. hans andedräkt tar kol på mig och man förstår inte ett skit när han förklarar. om man gör det så äre tack vare att sandra förklarar allt när vi har gått en bit ifrån mårten. usch för mårten säger jag bara.

nu ska jag snart sätta mig vid den andra datorn och lägga in en låt på mobilen, jag är beroende.
nomy - hold your head up high.
sen drar jag till bussen och hoppas att jag överlever dagen.

/lisa


feeeeeel

upptäckte att länken till amelies blogg inte funkade. så ja, här får ni en ny:
ameliekarlssons.blogg.se

14:38

hahahhaa, läste amelies blogg och hittade ett roligt uttryck: slakta mina små dammråttor.
jag tyckte det var jätteroligt, och så kom jag på att jag faktiskt ska öppna slakteri i mitt eget rum,
seeeeeeees!

/lisa

hold your head up high, and this pain will die

det sista inlägget jag skrev igår har raderats av någon anledning? bara mitt som försvunnit? skummt.
jaja, jag skrev rätt mycket igår ändå.

det är konstigt, igår så sov jag till typ halv tio, men hade inte vart uppe längre än till elva. igår var jag uppe till ett och imorse vaknade jag pigg och glad vid klockan åtta. men jaja.. jag var ju pigg i alla fall.
idag åker hannah och melina hem och när dom har åkt ska jag sätta igång med min SO-uppsats.
herregud vad tjatigt det blir men jag är sjukt stressad inför den. visst, jag är nästan klar och den ska va inne på tisdag, jag har två dagar på mig att finslipa... men är jag nöjd? NEJ.
fyfan, jag kommer få IG. och det jobbiga är att det avgör typ hela åttans SO betyg... usch.
men jaja, sånt är livet. jag får jobba lite idag och lite imorrn.
annars ska jag väl inte göra mycket alls idag faktiskt, ovanligt? hehehe... nej.
men vem bryr sig egentligen? haha.
nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag hoppa in i duschen.

/lisa


one big family

hehehe, frida m fick mig att sitta kvar framför datorn, så ja.. frida får glo på sune själv ;)
jag satt och kollade på några videos som frida lagt upp på youtube, jag måste bara lägga upp några!
min familj är bäst, jag önskar alla hade en familj som min.




åååååh, jag skulle ju ladda upp min favorit också.. men det ville sig inte.
här är en länk till den, alla måste kolla: http://www.youtube.com/watch?v=bRZGWf8IRKA


LEJF - bäst i alla lägen.

vad kan jag säga, jag älskar videon!
i miss LEJF <3

nu ska jag upp och bädda ner mig i sängen till någon uttjatad barnfilm med storasyster.
sunes jul skulle jag tro.

godnatt!

/lisa


13:51

matteläxan - KLAR
SO-uppsatsen - har gjort lite, kanske gör mer sen.
tjugo minuter på springbandet - ska fixas på studs!

jag känner mig rätt duktig faktiskt. fast jag borde kanske skriva mer på min SO-uppsats, men det börjar likna något faktiskt.. kanske, kanske, kanske att jag kan skriva de sista raderna redan imorgon?

/lisa

update:
matteläxan - KLAR
SO-uppsatsen - har gjort lite, kanske gör mer sen. KLAR - fixar resten imorrn.
tjugo minuter på springbandet - KLAR (blev bara tio, fick sjukt ont i halsen.)
så ser det ut just nu.
har precis ätit och innan maten trodde jag nästan att jag hade feber, men efter maten
mår jag mycket bättre! tänk vad lite mat kan göra!


saturday morning

vaknade vid typ halv tio, gick upp och fick göra miner framför kameran med alva och frida det första jag gör. tummen upp för kinesögon!
sen åt jag frukost framför pippi i söderhavet och nu sitter jag här och kollar på håkan bråkan... igen. den går hela tiden och jag börjar bli rätt trött på SF-kanalen.
mina planer inför dagen fick ni ju höra igår... idag känns dom planerna otroligt jobbiga, men dom ska uppnås!
minst tjugo minuter på springbandet, så mycket som möjligt av SO-uppsatsen och göra färdigt matten som ska vara klar till på måndag.
allt ska göras!
helst innan yoel kommer också... fast jag har ingen aning om när han kommer.
jag ska ta tag i matten nu,
seeeeeeees.


/lisa


motsats till *änglakööööör*= *BAAAAAAAAJS*

mål för morgondagen:
- springa på springbandet
- skriva så mycket som möjligt på min SO uppsats.
- plugga matte.


låter som att jag har en lördag att se fram emot...

här skulle det komma en bild på punkdrottningen herself, men icke sa nicke,
blogg.se är segt på kvällen.

/lisa

19:32

jag och hannah har precis badat melina och det gick ju sådär... vi skulle tvåla in henne med något barn-schampoo som vi har haft jättelänge och det första jag säger när hannah börjar tvåla in henne är:
- FYFAN VAD DET STINKER!
hannah: ja... är det gammalt?
så ja... vi kom fram till att det var jättegammalt. ni skulle känt lukten, åh fyfan, jag spydde nästan!

om ungefär en halvtimma drar jag och hannah upp till min gamla skola och hämtar alva/punkdrottning, som hon bestämmt sig för att klä ut sig till, eftersom det är maskerad-disko.
åh, jag kommer ihåg när vi hade maskerad-disko när vi gick i sexan!



HAHAHHAHAHHAHA! fyfan vilken hemsk bild, men ibland måste man bjuda på sig själv!
och ja, jag var utklädd, jag klädde mig INTE sådär seriöst!
ville bara tala om det, hahahhahaha.

jaja, senare blir det soffan. idol med alva som kommenterar tjejernas klänningar antar jag.

/lisa


fredagsmys

det stämmer verkligen just nu, sitter med en nyvaken melina i knät och försöker skriva.
åh, jag älskar när hon precis har vaknat, hon är så lugn då, mysunge!
när vi slutade idag var jag inte glad, usch.
mårten förstörde hela dagen. vi har mårten på matten för min mattelärare är i thailand i tre veckor eller nåt, jag hatar mårten!
egentligen måste jag plugga SO... igen. måste typ plugga hela helgen, för den där jädra världspresident-uppsatsen ska va klar på tisdag :o josse, har du nån motsats till *änglaköööööööööör*?



/lisa


You have to show them that you're really not scared

nu har jag varit duktig och pluggat mycket SO, även fast jag kanske borde skriva mycket mer om jag inte vill sitta hela helgen... usch, jag hatar den där jävla uppsatsen.
skulle behvöa plugga engelska också, men böckerna är i skolan, hehe... eller jag har några papper hemma som jag måste göra också, dom kanske jag ska göra ikväll.
men först ska jag äta tacos, mmmmmmm, jag älskar när hannah är här, hon vill alltid ha så god mat och hon får det oftast, haha :D



vi får se hur mycket skit jag får för den här bilden, haha.
men jag tycker den är söt, :)

/lisa

dagens

Dagens värsta: jadu..
Dagens humör: upp&ner
Dagens borde: plugga...
Dagens frisyr: bullee
Dagens klädsel: mjukisbyxor och en långärmad tröja.
Dagens planer:
 sno den andra datorn från min bror och plugga.
Dagens materiella vill ha: svarta jeans.
Dagens längtan: doooooooon't knoow
Dagens fundering: hmmm...
Dagens beroende: lypsyl
Dagens tråkigaste: tyskaaaaan
Dagens person: måste säga melina <3 
Dagens roliga: det var inte mycket...
Dagens låt: michael jackson - beat it

/lisa


handen på hjärtat

kom hem vid kvart i fyra och ingen var hemma. satt vid datorn i några minuter och möttes sedan av en trött melina i dörren, min dag blev genast mycket bättre!
annars har det väl itne vart någon toppen dag kanske... inget speciellt hände egentligen. brandlarmet gick på NO:n.
hela klassen: YEEEEEEEEEEEES!
alla springer ut, haha.

familyyyyyyyy <3

/lisa


let's pretend that life is a song

jag är ledsen för mitt otroligt deppiga inlägg tidigare, haha. efter en kort stund på springbandet kändes allt mycket bättre och nu är jag till och med lite nöjd med att jag ändå fick VG på matteprovet.
(även om jag inte hade protesterat om jag var topp 5 som ann-sofie skrev upp på tavlan... grrrr.)

sitter och lyssnar på en låt från idol, när erika sjöng beat it.
riktigt bra faktiskt!



/lisa


"jag måste vara helt dum i huvet?"

det var det första jag kläckte ur mig när jag upptäckte att jag hade slarvat jättemycket på matteprovet. jag fick 34/40 och VG, men grejen var att jag hade missat att göra två uppgifter, SOM JAG KUNDE, och hade jag gjort dom hade jag fått 40/40 och MVG, skit.
hela klassen hörde nog hur jag svor när ann-sofie sa det.

hade bara bad och sol-pass när jag kom tillbaka efter ett EKG, ett stick i armen och ett helt onödigt sjukhusbesök. som jag trodde kunde dom inte se vad som var felet, allt såg normalt ut.
usch, jag är inte på bra humör, klor luktar jag också så jag ska gå ner och springa bort mitt dåliga humör på springbandet och sen duscha bort klorlukten.

/lisa

it's a brand new morning

klockan är 08:47 och jag är fortfarande hemma, det är inte ofta. men jag ska till nyköpings sjukhus, inte jättekul men ändå. ska för hoppningsvis få svar på varför jag svimmade för ett tag sen. inte för att jag tror att dom kommer kunna se det men i alla fall.
vet inte riktigt när jag kommer tillbaka till skolan eftersom att jag inte vet hur lång tid det tar hos läkaren. ska vara där kvart över tio i alla fall, klockan ett ska vi bada i skolan på idrotten och jag tror i alla fall att jag är tillbaka då, annars skulle jag få ryck för att det tog så lång tid.



bilden är från i fredags när jag var med daniella, mamma tvingade på oss reflexer och daniella
tyckte att det var snyggt att ha den på benet.
(ja mamma, jag använde reflexen...)

/lisa

det är dags för fredagsmys

ögonen går i kors på mig och jag håller på att somna, medans resten av min familj verkar ha så mycket energi man kan ha. dom sitter och spelar risk, jag har aldrig spelat det, men i min familj är det känt som: "spelet man aldrig spelar" fråga mig inte varför, jag har ingen aning. det kan bero på att pappa blir tokig varje gång? han sitter och skriker ute i köket, haha. eller det gör allihopa, gissa varför jag inte är med?

jag dissade idol efter första pausen och kröp ner under täcket och kollade på livet är en schlager, man blir värsta glad av den, en sån där "feel good movie" tror jag att man kallar det. så säger jag i alla fall, även om det inte skulle vara så man säger, haha.
nu går inte mina ögon i kors längre, dom ploppar ut. jag ska sova, godnatt.

/lisa


16:45

sitter och kollar på någon dålig film på SF-kanalen, den är jättetråkig.
ska snart byta dator och plugga hemkunskap och SO. sen måste jag baka till imorgon också, klassen ska sälja fika. tur att jag sålde förra gången så jag slipper.
matteprovet gick riktigt bra faktiskt! kanske, kanske, kanske att man vågar hoppas på till och med högre än G?
vi hoppas på det bästa!
nej, nu måste jag plugga.

/lisa

torsdag

klockan är 07:01 och om 14 minuter går jag till bussen.
mamma: lisa, tänk på att det kan vara halt när du går till bussen sen.
hahaha, jag ser framför mig hur jag halkar omkring påväg ner till bussen, haha, det kommer bli så om det är halt!

första lektionen idag är matteprooooov.... usch. fast det känns som att det kommer gå rätt bra, jag tror jag kan allting som man måste kunna för godkänt, så vi hoppas på att jag får G i alla fall.
sen hade vi några engelska-glosor till idag också tror jag? men det kom jag på nu på morgonen så ja, jag har inte pluggat på det, hehe...

imorgon åker jag till frida efter skolan och sover där om hon är frisk. vi hoppas på det!
krya på dig friiiiiida! :)

/lisa

tisdag

efter skolan idag åkte jag till stjärnhov och var med frida och daniella.
kom väl hem för någon timme sen och då åt jag mat, sen pluggade jag lite biologi, tummen upp för mig!
egentligen skulle jag behöva plugga SO och matte också, men SO orkar jag inte just nu och matte-pappret ligger i skolan... hehehe... jag kanske inte förtjänar den där tummen upp ändå?

jaja, nu ska jag ner och duscha och sen ska jag fixa lite saker till imorrn, typ packa idrottskläder och lite sånt.
men ni får några bilder från idag.

seee yoou!

   

 

jag fick inte ta några bilder på frida. :(

/lisa 


måndag

kom precis hem från skolan och sitter här med ett glas oboy. hade gjort iordning lite nyponsoppa och skulle testa att hälla i lite flingor så att det skulle mätta mer, det var ingen höjdare... flingorna smälte och det blev bara äckligt. den åkte i soporna. men vi har ingenting att äta, mamma försvinner och det blir kaos på en gång! hjälp, hur ska jag klara mig? haha, nej men faktiskt. mamma har åkt till sundsvall för någon jobb-grej och kommer inte hem förrän på onsdag, och allt börjar med att vi inte har någon mat... hmmm...

jaja, nu ska jag faktiskt köra igång med pluggandet. patrik kollade på början av min SO-uppsats och han tyckte att det såg bra ut så nu kan jag fortsätta på samma sätt i alla fall, det känns skönt!
sen ska jag göra någon svenska-skit också, det liknar typ en bokrescension eller nåt... haha. och så ska jag plugga engelska glosor till imorrn, så jag har lite att göra.
seeeeees!

/lisa

höstlovets sista dag

höstlovets sista, regniga dag.
usch, det har typ regnat hela höstlovet. eller det har i alla fall inte varit sol. det regnar inte just nu men det är grått och tråkigt ute. nyss satt jag och rasmus i mitt rum och kollade beck så nu kommer jag vara helt knäpp typ när jag går ner i källaren och tro att annonsmannen ska hoppa fram bakom varje hörn... hmmm.... nej men seriöst, jag blir asrädd av såna fimer och frida tycker att jag ska sova hos henne nästa helg och att vi ska kolla på massa skräckfilmer! hjälp, jag kommer dö isåfall... haha, jag är så töntig men jag hatar skräckfilmer!  (och ja, jag vet att beck inte är en skräckfilm men ja...)

asså jag börjar få panik!
det känns som att jag är skitseg med SO-uppsatsen men jag vet inte hur jag ska skriva, hjäääälp.
jag blir jättestressad, usch. inte har jag några bra lösningar heller... blä, jag måste prata med patrik imorrn.

nu ska jag ner och duscha, för er som inte vet befinner sig våran dusch i källaren... hmmm... jag kommer hoppa tilll varje gång jag hör ett ljud, haha!

/lisa

RSS 2.0