To make a mountain of your life Is just a choice


världens bästa

har umgåtts med victor hela helgen, vi har nördat one tree hill, och basketspel.... hehehehe. jag vann vaaaarje gång! okej, inte varje, men faktiskt, jag var mycket bättre än honom!

OCH NU ÄR JAG LIIIIIIVRÄÄÄÄÄÄDD!!!!!!!!!!!!
baby-varnaren som står i fönstret bredvid datorn började låta, och alla som satt här hörde att det lät exakt som en bebis! och melina är inte här! fyfaaaan, jag kommer bli mördad av en spökbebis inatt...................


never easy

vaknade klockan fem imorse och hann precis somna om innan klockan ringde klockan sex... det gjorde verkligen inte min dag bra. trött och jävligt har det varit hela dagen och jag säger bara föråååååååt hundra gånger till min underbara pojkvän som var den som mest märkte av mitt dåliga humör... ♥
nu kom frida genom dörren så jag ska stäääääda...
dåligdag.


25 augusti

första skoldagen avklarad och nu går jag verkligen i nian.
jaja, jag ska sluta tjata om det.
vi fick inte göra speciellt mycket i skolan idag, det var typ upprop, genomgång av läsåret, genomgång av lärare och massa såååååååånt.
aj, mina tår.

kill me

känns det som att jag ska börja nian?
big no.
sexan?
låter bättre.
nu drar jag till bussen och till nians första skoldag.


-

okej... första söndagsångesten på två månader börjar komma smygandes... men inte för att jag absolut inte vill till skolan imorgon, utan för att jag inte vill att sista året med klassen ska börja. jag vill inte sluta på freja, jag vill inte byta skola och absolut inte byta klass.
ja, jag kommer böla på skolavslutningen........
men what to do? det är bara att pallra sig upp imorgon och gå till skolan.

hey baby

sista dagen på sommarlovet och jag sitter ensam hemma med två sovande hundar, käkar mariekex och lyssnar på låtar från 90 talet.. precis som det ska vara!
känns faktiskt inte så hemskt med skola imorgon. ingen söndagsångest än inte, hehe.

jag älskar fridas 90 tals-lista på spotify, bara massa glada låtar som påminner en om när man var liten.myggbett är hemska..


14 år och 364 dagar

ni vet den där känslan man hade dagen innan julafton eller dagen innan sin födelsedag när man var liten?
den känner jag nästan just nu. jag känner mig liten igen. de senaste åren har jag blivit lite besviken över att den där känslan inte finns kvar, men nu känner jag mig sådär riktigt nyfiken på allting. (om jag nu får något... hehehe..)
nej, nu ska jag snart gå och lägga mig och titta  på film och sen ska jag sova, så att det går fortare till imorgon, heheheheh.


14,000 things to be happy about

efter tre timmars sömn (för min del, daniella och frida var smarta och sov inte alls...) satte vi oss i bilen klockan fem på tisdagsmorgonen för att tillbringa de kommande 14 timmarna på skansen. både allsången och vädret var en besvikelse men sällskapet var toppen och dagen blev grym ändå. vi var däremot inte så grymma när vi släppte den grymma platsen vi hade suttit på hela dagen för att det började regna...
kom hem runt elva på kvällen och däckade i sängen det första jag gjorde.
det har nog aldrig varit så skönt att sova förut..
bilderna har jag snott från isabelles facebook och från malins blogg.stjärnhov

sitter här och är räääätt stressad. om en rullar bussen mot gnesta och därifrån vidare mot stjärnhov till två otroligt saknade tjejer. imorrn drar om allt blir som planerat till skansen och går på allsång! gryyyyyyyymt!
nej, nu ska jag packa.
heeeeeeerråååååååååååååå


blir en kväll hemma hos världens bästa simlund.
shit, upptäckte att jag ska dra till bussen om 25 och jag är långt ifrån klar!!!!!!!

jag hatar att missförstå, dig som jag förstår så bra

det kan vara så svårt,
att förstå vad du behöver.
eller är jag så jävla blind,
att jag inte ser vad som är uppenbart?

bästa

jag saknar mina fina vänner.


.

nääääääääe, fyy...
nu har jag gått runt i flera dagar och nästan längtat efter skolan, och nej, det kan jag bara inte göra!
jag vet hur sjuuukt trött jag var på skolan och prov och läxor och lärare och allt som hade med skolan att göra innan sommarlovet. jag vet inte hur många lektioner som jag och sandra satt och klagade över hur långt det var till sommarlovet och hur jobbigt det var med alla inlämningar och prov och jag vet inte allt som skulle hinnas med innan skolavslutningen. och jag vet hur jäkla bra det kändes när man satt på bussen hem efter skolavslutningen, eller ja, hela dagen egentligen. nej, jag kan bara inte längta efter skolan, för jag vet att så fort det dragit igång på riktigt med läxor, prov och inlämningar, då kommer jag att hata mig själv för att jag ens tillät mig att tänka tanken att längta till skolan.
men okej, nian... sista året i grundskolan, sista året att jobba upp betygen inför gymnasiet, sista året med klassen.. nej fy, när man tänker såhär så tror jag inte att jag längtar längre.. jag som har varit stressad med betygen i åttan, det lär ju inte bli lättare i nian.
författarporträtt, nationella proven..
nej, jag längtar inte..

Du kan vinna allt, du förlorar ibland

efter att frida och jag hade målat balkongen imorse så började vi tjata på pappa om att vi ville göra något ikväll.
grönalund var ett förslag, men det tyckte inte pappa... efter att vi tjatat och tjatat och tjatat fick vi honom tillslut att gå med på en rundtur inne på inne på gripsholms slott. traskade runt där inne i två timmar och
fick veta att sigismund någonting hade suttit i ett rum där och att gustav vasa minsann hade bott där, riktigt intressant... hehehe. nej men det var kul faktiskt.
på bordet i vardagsrummet står just nu vårat 142-kronors godis, känns dumt att låta dom andra äta allt själva.  


Cause when it's going good it's going great

det känns faktiskt inte allt för hemskt att skolan börjar om 22 dagar,
inte när man vet att man har dom här att komma tillbaka till ♥

shiiiiiiiiit... 9c....?


RSS 2.0