20:20 pussa handledenden som kunde fixa det här till mig tills imorgon skulle jag älska för resten av mitt liv.
tack och hej leverpastej.

/lisa


sista lovdagen

okej, nu har jag ätit och duschat och recensionerna blev klara tillslut så jag har lugnat ner mig.
usch. sista dagen på lovet och snart äre väl det där jävla provet på lag och rätt och jag måste göra matteprovet som jag har missat. men innan det måste jag råååååplugga på övningsprovet om jag inte hade tänkt få ett stort fett IG på skiten, vilket jag ju inte hade tänkt. så imorg..... nej, inte imorgon, för imorgon ska jag nog va med victor, men på tisdag, blir det att plugga matte för fullt, och på onsdag, sen kanske jag kan göra provet på torsdag... kanske....

/lisa

DASGASFÖLKAJSGLÖKBF

HATA HATA HATA WORD!
jag försöker få till det snyggt när jag skriver min filmrecension i spalter men det går bara inte, och jag håller på att få ryyyyyck!
men nu sa jossan att man inte behöver skriva i spalter så jag litar på henne, och då är jag bannemej klar med skiten!

/lisa

13:17

har precis städat undervåningen med mamma, och nu sitter jag och äter kanelbullar. finns det nåt godare? svar nej. inte just nu i alla fall. ett glas saft skulle inte sitta fel men det ska jag hämta snart så mitt liv är heeeeeelt okej. förutom att jag har en liten gnagande känsla av att jag booorde göra klart filmrecensionen snart... det känns inte riktigt bra...

bara för att min kära pappa är på ett sånt strålande humör får han och jag stå för bilden,
han kanske tittar in i min blogg, läser mitt inlägg och ser bilden och kanske ler en liiiten, liiiiten smula.
bara för dig pappa.snälla kan du inte göra hemmagjorda hamburgare till middag? då är du den bästa pappa jag har!

/lisa


hahahhahahahahahhahahaha

hahhahahahaha, jag och frida snackar om att kissa eller bajsa i en kruka,
haha, vi har världens bästa humor. och ni kanske inte fattar men det gör vi, hahah, jag skrattar så jag dör!


f. säger:
men du kan ju kissa i en kruka eller något? :(
lisa lindquist säger:
njaa.... det blir så äckligt, massa jord och skit i ju
f. säger:
då blir det mer skit om du bajsar i den :)
du vet.. bondar brukar ha bajs på sina åkrar för allt ska växa bättre.. det kanske funkar hemma hos dig också?
lisa lindquist säger:
JAG VET! det brukar lukta skit här hemma på sommarn eftersom bondjäveln ska sätta sig och skita eller hur han nu gör på åkern precis utanför vårat jävla hus!
f. säger:
precis! testa bajsa i din mammas krukor så blir hennes blommor fina! lägg fram några klänypor så är lukt-problemet löst! :)
lisa lindquist säger:
men om jag ska va ärlig... jag tycker det blir lite jobbigt i benen ftersom krukan är så jädra liten så jag kan ju för i helvete inte sitta på den :O
f. säger:
men du kan ju ställa den på en stol eller något? det kanske funkar då? :o
lisa lindquist säger:
ja.... kanske, jag får nog testa det nån gång, men jag är kissnödig, inte bajsnödig!
f. säger:
men det är ju typ som att vattna blommorna? eller?
lisa lindquist säger:
hahhahahaha... lite gulare?
f. säger:
äh, färgen är skit samma. det borde ju funka? jag menar.. det är värt ett försök
lisa lindquist säger:
hahaha, ja, kanske... men då fåre nog bli när mamma inte är hemma! haha
f. säger:
men om hon frågar vad du gör får du säga "jag testar hur det är att vara bonde...
lisa lindquist säger:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!


/lisa

fika time!

det luktar bullar i hela huset, mmm!
sofie, fredrik och elin kom hit nyss. elin är sex år tror jag, och hon är så jädra söt!
elin: mamma får jag fråga om vi är bjudna?
sofie: bjudna på vadå?
elin: får jag fråga om vi får fika här?
haha, så himla söt!

nu blire fika, vi seeees!

/lisa

let's pretend that life is a songthe sims två ville inte funka, så jag installerade ett spel som vi alltid spelade när vi var små, hugo. fast jag tröttnade ganska snabbt. men vet ni? jag är stolt över mig själv! jag har faktiskt börjat på filmrecensionen! okej... jag har skrivit typ fem rader eller nåt men det är en början! jag funderar på om jag ska bli ännu mer stolt över mig själv och gå ner och duscha? hmmm... (nu tänker ni säkert: vad är det att vara stolt över? men prova att se filmen jag och victor såg igår, och sen gå ner i en mörk källare.... usch...) jag kommer antagligen få panik så fort det knäpper till i väggarna, men jag måste faktiskt duscha. men det blir nog ingen lång dusch för mig idag, haha.

/lisa


seg dag

idag är en sån där dag när man är så seg att man knappt orkar ta sig ner till duschen eller ens lägga sig framför tv:n, så man sitter kvar framför datorn hela dagen. och jag har precis kommit på vad jag ska göra ungefär resten av dagen: spela the sims! haha, det var sjukt länge sen och när man har såhär tråkigt kanske till och med det är kul, vem vet? om jag nu kan hitta skivan....
och egentligen borde jag ta tag i filmrecensionen som ska va inne den här veckan... men orkar man det? nej.
men okej, jag ska börja på den idag.

/lisa


21:35

idag tänkte jag och hannah vara en bra mamma och moster och ta med oss melina ut på en pulkatur. det måste ju vara kul för henne tänkte vi. hannah satte sig med melina i pulkan och åkte sakta och försiktigt ner för backen utanför huset. inte ett leende från melina... men hon tycker säkert det är kul att åka med dig trodde hannah. så upp för backen och i med mig och melina i pulkan. det lilla som kanske kanske kunde ha varit något som liknade en glad min förra gången förvandlades nu till en otroligt plågad min. okej, backen var kanske inte rolig då. men hannah skulle till affären så melina fick ligga i pulkan när vi gick ner till affären, eller i alla fall till en början.
hannah: hon ser ju för fan ut som att vi ska hänga upp henne på korset när som helst!
jaha.... men hon kanske tycker det är roligare om hon får sitta upp tänkte vi och satte henne upp. så fort det kom ett litet gupp ramlade hon. så jag tänkte att vafan, jag sätter mig med henne. så hannah drog mig och melina i pulkan ner till affären. tur att vi bor i laxne och ingen annan stans. jag kände mig ungefär som en treåring som åkte pulka med sin lillasyster och höll om henne alldeles för hårt så att hon bara tyckte det var jobbigt... ungefär så såg hennes min ut också...
nyss gjorde jag och hannah rulltårta också... den blev inte jättelyckad. vi var inte så bra på att baka rulltårta. hampus sa att han ville smaka på den rektangulära rulltårtan, en sån hade han aldrig ätit förut....

/lisa


britney spears 

AAAAAAAAAAH, JOSSE! jag fan älskar fortfarande hennes låtar, hahahahhaha!
eller asså, nej det gör jag inte, men jag älskar dom för att jag älskade dom när jag var liten!
för er som inte fattade: britney spears var min och josses absoluta idol när vi var små, vi lyssnade om och om igen på hennes låtar, vi kunde nästan alla låtar utantill, haha!

/lisa


säg det till alla

BÄSTIS RÄDDAR MIN DAG!vem är tuffingen i ful jeans-keps? kan det vara lisa? 
you'll never know...
hur som helst: bilden borde ha eldats upp innan digitalkameran kom till familjen.

/lisa


för er som inte visste att jag är klantig - nu vet ni!

HEEEEEEEEELVETE! jävla idiot lisa! hade skrivit värsta inlägget och sen bara klickar jag bort allting. pogjapsgij!
okej, vi skriver om det, fast lite kortare.
kom hem med fyra bussen idag istället för igår. somnade på en madrass i fridas rum klockan tio igårkväll efter att ha sett ungefär en kvart av filmen vi hade hyrt. några konstiga saker hade jag tydligen gjort i sömnen också, haha. vaknade klockan sex på morgonen av att fridas hundar kom och hoppade på mig. vi somnade om till klockan åtta och då somnade vi inte om igen!? vad har hänt med oss? jag tror att vi har förvandlats till pensionärer eller nåt. vi brukar vara vakna till klockan tre och sova till klockan tolv, men ska jag vara ärlig... mycket skönare att somna klockan tio! hahaha.

imorgon hade jag tänkt springa upp till min gamla skola och hjälpa mamma att vara fritidsfröken, mest lek i gympasalen men jag tycker det är lite kul att få vara på den skolan, åååh, jag saknar faktiskt laxne.
leka burken på rasterna, gömma sig i skåp i grupprummet för att man inte fick vara inte på rasten, stå framme vid tavlan med alla tjejerna och sjunga så högt man kunde till någon uttjatad låt, vara sämst på fotboll men ändå spela, spela king, hoppa långhopprep.... åååååh, det var faktiskt kul att gå där!

/lisa

12:01

nu blev planerna för idag ändrade på bara tio minuter.
först skulle jag bara åkt ner till gnesta och träffat victor och sen åkt hem med fyra bussen, men nu ska jag ner med bussen 12:36, och sen ska jag va med victor till typ fyra, sen åker jag med bussen 16:15 till stjärnhov och sen sover jag hos frida, sen åker jag hem imorgon eftermiddag någon gång.
vi hörs imorrn!

/lisa

orkar inte ha nån tråkig rubrik som: söndag

chokladbollarna står i kylskåpet och jag är på bra humör även fast jag är trött och har ont i huvudet! jag hoppas att choklarbollarna kan ge mig lite extra energi, för efterssom jag går och lägger mig tidigt för att jag inte orkar hålla ögonen öppna, så vaknar jag också tidigt, och det orkar jag inte.
helt onödigt inlägg men jag tycket att mina inlägg tidigare har varit lite depp, och jag försökte göra ett lite gladare inlägg nu, hoppas det funka.

/lisa


jag ber till gud om plusgrader

jag lovar att det blir istid här.
helt ärligt börjar jag fundera på det, jag driver inte. när ska den jävla snön smälta egentligen? mitt sportlov blir nog fun. lär inte få nån skjuts av mamma eller pappa någonstans eftersom dom helst inte kör när det är så mycket snö, jag lär inte få åka någonstans med buss eftersom att bussarna kanske inte går när jag ska hem och då måste mamma och pappa hämta mig. kul va? jag kommer få sitta hemma hela lovet. det som skulle kunna göra mitt sportlov bra var om mina kompisar kunde komma hit istället, då behöver jag inte ruttna själv i alla fall, men.... come on, jag bor i skogen, det är en meter snö... vem vill komma hit? okej, laxne är rätt okej på sommarn, men aaaaldrig på vintern.  

/lisa

jag kallar det tidsfördriv16 saker du inte visste om mig:

1. jag är rädd för nästan alla vilda djur. (okej, dom som känner mig vet det.)
2. jag har fyra absoluta favoritgodisar: center, ahlgrens bilar, fruktnappar och zoo apor.
3. jag hoppar till om jag är ute och går och någon säger ordet älg.
4. jag är sjuuukt kittlig under fötterna.
5. jag jämför mig ofta med andra.
6. jag hatar inte skolan, även om jag kan tycka att det är tråkigt.
7. jag är nöjd med mina betyg men jag vill ändå höja mig till sommarn.
8. jag är väldigt slarvig.
9. jag klagar väldigt mycket.
10. jag försöker alltid göra mitt bästa i skolan, förutom på idrotten.
11. jag har världens finaste vänner.
12. och världens bästa familj.
13. jag hatar vissa personer utan anledning.
14. ibland ångrar jag det jag sagt precis efter att jag sagt det.
15. min pappa tror att jag är deprimerad för att jag sitter på mitt rum ofta, men det är jag inte.

16. jag gör alltid konstiga miner.

--------såhär har jag gått klädd hela dagen, ni förstår säkert hur pigg jag är.
så mår jag illa också, greeeeat. hoppas det går över när min mage slutat skrika.
jag är dööööööhungrig.

/lisa


och jag bryr mig inte så förlåt för inget

det är sportlov och jag borde vara glad men det är jag inte. usch jag är på dåligt humör... kanske mest beror på att jag är trött men ändå... one tree hill blir nog min bästa vän ikväll. kanske är social med min familj och tittar på let's dance ett tag sen, mest för att få smaka av chipsen.någon gammal bild på mig och zeera.

/lisa

07:02

sitter och försöker installera något skit på min telefon som man måste göra innan man kan ladda in låtar, fan vad segt. och hur hinner jag det på morgonen tänker ni? jo, det ska jag berätta, FÖR JAG LÄR MIG ALDRIG ATT GÅ UPP I RÄTT TID! jag ställer klockan på sex och tänker att jag behöver lång tid på mig. men när ska jag lära mig att jag inte behöver en halvtimma för att leta fram kläder?! (fast ibland kan det behövas.... heheh) så ja, jag har nästan alltid minst en kvart över på morgonen.
fan, jag frös hela natten efter den där pissiga pulkadagen (nej jag ska inte klaga såååå mycket, det var faktiskt kul när man kunde röra på händerna och fötterna...

YEEEEEEES! nu är installationen färdig och jag ska ladda in låtar på mobilen!

/lisa

ajajaj

med en ond svanskota, ett ont huvud, kalla händer, fötter och ben och ögon som knappt går att hålla öppna tycker jag otroligt synd om mig själv. kan ni gissa vad jag tyckte om pulkadagen?
nu tänker jag tillbringa min kväll framför one tree hill.

/lisa

www.dåligfantasi.se

kom nyss hem från sandra. vart mest godis, one tree hill och kast med någon jääättestor gummiboll.
bläää, jag vill springa idag men jag orkar inte. så ajg skiter nog idag. jaja, duscha måste jag i alla fall göra, och så ska jag försöka plugga tyska och kemi. det blir väl som vanligt, öppnar boken, läser två rader, stänger boken och sätter mig vid datorn istället.... men ärligt, tyska och kemi? nej, det är fan inte kul.

förresten! jag har ny mobil nu, så typ alla nummer är borta, vissa har jag redan tagit reda på, andra har jag inte. så skicka för säkerhets skull om ni inte gjort det redan :)
nu ska jag nog försöka ladda in lite musik på min mobil, vi seeeeees.

/lisa

måndag morgon

jag kan inte sluta lyssna på oliver och gänget låten jag la upp något inlägg längre ner. asså jag vill vara liten, typ gå i lekis, och vara sjuk någon dag och sitta hemma och kolla på massa gamla disneyfilmer och äta isglass. men jag går ju inte i lekis så.... ja det blir svårt att få till rätta känslan...
men i alla fall, någon gång snart måste jag leta igenom alla gamla kassar med filmer och alla små hörn där det eventuellt kan ha hamnat en gammal disneyfilm, för jag måstemåstemåste hitta oliver och gänget! jag tror i alla fall att vi har haft den?

jag är jäkligt trött på min design, men så snart min syster orkar hjälpa mig så blir det en ny!
nu måste jag pallra mig iväg till bussen, see you later alligator eller nåt sånt!

/lisa


nu äre plugg som gäller.bok och film recension.... bilden förklarar såååå mycket.

/lisa


sdfghdsdgasgb

varför ska min syster ha snälla vänner med körkort? nu ska pappa inte skjutsa hem hannah för hennes kompisar kommer hit och hämtar henne, så jag kan inte köpa någon mobil idag! åååååh, bajs. men pappa får köpa en till mig imorgon! annars tror jag att jag bajsar på honom.
(ja frida, vi säger verkligen bajs till allting.)

/lisa

alla tittar hitåtge mig sommar, bruna ben, och ta hit bästis!

har suttit och myst med melina hela morgonen, men nu har jag bytt om och ska ner och springa bort lite godis från igår. OCH VET NI? senare idag åker jag till eskilstuna och köper en ny mobil! yeeeeeees!

/lisa

jag äger ingenting alls

jag sitter och lyssnar på disneylåtar medans jag väntar på att yoel, elina, hannah, pontus och melina ska komma hem så vi kan äta mat.
det finns ingenting bättre än disneyfilmer./lisa

för jag har väntat i tusen år

det här är sånt som 8c gör på sina mattelektioner,
thank god för att vi har ann-sofie och inte nån annan tråkig lärare.
tog bilden från www.asbm.blogg.se 

/lisa


It's a piece of cakepappa måste verkligen åka med mig till södertälje eller nåt imorrn, jag måste ha en ny mobil nununu.
fast just nu får jag låna mammas så nu kan man smsa till mitt vanliga nummer och jag kan svara, men då måste ni skriva vem det är, haha.
nää, nu ska jag gå och göra kudden och chipssmulorna som ligger i min säng lite sällskap.
godnatt

/lisa


15!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!grattis fridaaaaa, jag älskar dig <3

/lisa

19:40

det är fredag och jag är inte inte inte glad. jag har gått runt med en ond axel och ett ont huvud hela dagen, min mobil fungerar inte (!!!!!!!!) och jag har stått och sålt bröd tills mina ben inte orkade bära mig längre... nästan. min klass borde älska mig, sandra, lollo och julia. vi sålde bröd i tre och en halv timma! när jag kom hem var klockan inte mindre än tio över sju! usch, jag tog sista jävla bussen hem. på en fredag, det är inte kul.
okej, till mitt största problem: MIN MOBILTELEFON ÄR DÖDENS DÖD!
den stänger av sig hela tiden, den funkar i ungefär tre minuter och sen... stendöd.
som tur är har jag varit otroligt duktig på att spara pengar och har 2700 kronor på mitt kort, så jag ska köpa en mobil så snart som möjligt!

den här hade jag tänkt mig:

nu ska jag försöka tvinga pappa till att åka med mig till södertälje eller nåt imorrn så kan jag köpa en mobil!
ni lär få veta om jag lyckas eller inte...

R.I.P S500i

/lisa


i skolaaaaaaaan

ja, som ni såg började min dag inte speciellt bra.
nu står jag i alla fall i cafeterian med daniella, eller egentligen har jag café-jour med dala men han bygger korthus. jag kommer få en chokladboll sen, yeeeeeeeeees! mitt humör blir bättre och bättre. men det kommer förstöras lite sen eftersom jag måste vara med på idrotten och spela prickboll elller vad det nu heter. skit.

/lisa

gästbloggaren

Hej lisas blogg.

Jag vet att Lisa alltid brukar hinna blogga på morgonen, även när hon vaknar för sent, men idag är ett undantag. Därför tänkte jag vara snäll och blogga åt henne. Hon brukar vakna lite sent men inte riktigt såhär sent, att vakna 15 minuter innan hon ska gå till bussen är ju lite väl sent. Varken pappa, jag eller rasmus tänkte på att hon inte kommit upp så klockan sju väcks lisa och kommer ner med ett jävla humör. Men hey, hon fick ju frukosten serverad..

Hoppas du inte blir arg nu över att jag gästbloggar, tyckte faktiskt att det var snällt av mig.

XOXO / FRIDELINEN


hur många koppar socker behövs för att åka till månen?

jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig klockan nio för att få sova länge, men nej. jag kom på att det var andra avenyn då så jag gick ner och sprang för att kunna hålla mig vaken, haha.

mina skoldagar ser så seriösa ut om man kollar på min mobil...

engelskan i tisdags:
hemkunskapen idag:


i'm nothing without you girls <3

/lisa

vad är det här för skit?!

ann-sofie för några dagar sen: ni kommer att få ha miniräknare under hela provet!
ann-sofie imorse: ni får inte ha miniräknare alls.

vad i heeelvete?! HUR TYCKER DU JAG SKA KLARA DET DÄR SKITPROVET NU DÅ?
jag kan ingenting av potensräkning och negativa tal och kommatecken och siffror man kan strunta i och siffror man ska lägga till och matte över huvud taget om jag inte får ha miniräknare! vi har ju fått ha miniräknare hela tiden när vi har jobbat i boken så hur fan ska jag veta hur jag gör utan minräknare? den där lilla saken med siffror och knappar på har räddat mig från omprov tusentals gånger, och nu...? HELLOOO IG!

/lisa


Take A Look At Yourself

jag vill ha nya kläder. speciellt jeans, jag är trött på jeansleggings med hög midja. jag vill ha ett par jeans med låg midja som sitter bra och är snygga! sen behöver jag ett vanligt svart linne, nån tjocktröja skulle inte sitta fel och jag vill ha en tröja man kan ha till leggings. det är allt jag kan komma på för tillfället.

jag måste färga håret snart också, usch, mitt hår är hemskt just nu.


sådär ser det ut nu.


sådär vill jag ha.

/lisa

stand outsitter och sjunger med i den här låten just nu,
mmmmm, så jäääädra skön låt om ni frågar mig!


Open up your eyes, take a look at me
Get the picture fixed in your memory
I'm driven by the rythm like the beat of a heart
And I won't stop until I start
To stand out
To stand out

Some people settle for the typical thing
Livin' all their lives waiting in the wings
It ain't a question of "if", just a matter of time
Before I move to the front of the line

Once you're watching every move that I make
You gotta believe that I got what it takes
To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you'll see
Gonna stand out ...

'Til ya notice me

If the sqeeky wheel's always gettin' the grease
I'm totally devoted to disturbing the peace
And I'll do it all again, when I get done
Until I become your number one
No method to the madness, and no means of escape
Gonna break every rule or bend them all outta shape
It ain't a question of "how", just a matter of when
You get the message that I'm tryin' to send
I'm under a spell, I'm in over my head
And you know I'm going all the way to the end
To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you see
Gonna stand out ...
'Til ya notice me

If I could make you stop and take a look at me
instead of just, walkin' on
There's nothin that
I wouldn't do if it was gettin' you to notice
I'm alive
All I need is half a chance,
a second thought, a second glance
To prove, I got whatever it takes

It's a piece of cake

To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you'll see
Gonna, stand out, staaaand out

Stand out!
Stand out!

'Til mine is the only face you'll see
Gonna stand out

'Til ya notice me


/lisa

I got whatever it takes

kan den här tisdagen bli bättre? svar: antagligen inte!
även om det inte verkade så när jag skrev imorse så var jag på riktigt bra humör, det blev inte sämre för att vi fick reda på att vi hade hål från äckel svenskan, yeees! DET är en bra start på dagen! på engelskan höll det goda humöret i sig, antagligen på grun av att vi hade bibbi och inte helena. jag, sandra, julia och lollo satt i korset och kastade toffsar på varandra. behöver jag säga att vi inte fick så mycket gjort den lektionen? vad hade vi sen... NO, njaa... humöret sjönk kanske en aning men jag var fortfarande på topp!
sen var det lunch och vi fick reda på att vi skulle ha anders sjödin, våran NO lärare, på SO:n eftersom inte patric var där. men när vi skulle gå till SO:n fick vi reda på att vi skulle ha sol istället och sluta tidigare.
humöret steg ordentligt! däremot var det inte så jättekul när vi trodde att vi inte skulle få sluta klockan ett utan tjugo över och precis missa bussen och få vänta en timma. efter lite tjat så fick vi ändå gå klockan ett och tur var väl det, nu finns det inget som kan förstöra mitt humör!


gammal bild sen i höstas

/lisa


bajsbajsbajs tisdag

idag gick jag upp alldeles på tok för tidigt. jag gick upp klockan sex, och halv sju var jag helt färdig. eller nej, jag har inte borstat tänderna än men i alla fall. jag behöver liksom inte gå förrän kvart över, hade kunnat gå upp typ tjugo i.... men ja, det är lätt att vara efterklok! haha, fan va fult...


bara för att alla hatar tisdagar får ni en psyk-bild, en mongo-bild och en tjockis-bild. jag hoppas att det gjorde eran annars dåliga tisdagsmorgon lite lite bättre! en bra start på dagen!

/lisa


gucko och pucko
bilder från nån gång i skolanhaha, sista bilden är från idag, den är jättesuddig, men jag filmade med mobilkameran och sen tog jag kort på en video, så det förklarar en del.
finns en runt 20 videos på mig och sandra idag, men jag vet inte om dom kommer upp
på bloggen, kanske nån gång senare. orkar inte fixa nu i alla fall. vi åkte i alla fall hem till mig efter skolan, det var länge sen och shit vad det behövdes! kan säga att våra magmuskler har fått jobba idag.

förresten, nästa torsdag har mitt arbetslag nån "vintersports-dag" och jag och gucko bestämde att vi ska åka pulka hela dagen, yeeeees! (i en backe som tydligen inte är en backe... hmmm.) vad vi imponerar på idrottsläraren.... HOST! anna sa att det bästa var väl om man kunde välja tre olika saker, men vafan? längdskidor... utefotboll... skridskor... hockey... isskulptering? näää, inte vår stil, så vi kör på pulka hela dagen!

/lisa

20:03

nu är mitt rum städat och fint. ska snart ner och hänga upp en tvättmaskin som jag satte igång förut. lite nytta har jag i alla fall gjort idag. asså jag har världens problem... eller nåt. jag skulle behöva duscha egentligen men jag orkar verkligen inte. gud vilket problem, men ärligt, jag hatar när man inte orkar duscha. haha. jag tror faktiskt att jag NEJ!!!!!!!!!! jag kan inte duscha imorrn för hårfönen är borta!!!!! skit. då måste jag duscha idag.
äh, sluta klaga nu. tänk på barnen i afrika. (som om dom lider mer av att jag inte orkar duscha? men ändå)
haha, jag vet. jag låter som värsta schizo, men det är kul.

/lisa

oooooooops

inte så duktig som jag hade tänkt. det blev inte att springa alls. jag orkade verkligen inte. jag börjar imorrn och då ska jag börja skriva den där dagboksgrejen vi har på idrotten också! det blir bra. jag ska i alla fall städa, det måste jag. jag kommer drunkna i smutskläder och damm annars.

/lisa

we don't celebrate sundays

idag ska jag vara duktig. när jag har skrivit klart det här ska jag springa i minst tjugo minuter.
eller det beror på, för jag är förkyld och då kommer jag hosta sönder min hals, så jag kanske inte springer så länge. men jag ska försöka springa i tjugo minuter! efter det ska jag städa och innan jag satte mig här gjorde jag klart mitt övningsprov, yeeeeees.bilden är från nyår. <3

/lisa

make it a better placedet är lördag, jag är förkyld och jag har tråkigt. därför finns det bilder på mig i min gamla bebismössa på datorn. och det finns bilder på mig med en kakburk på huvudet.
hmmm.... jag kanske blir tvungen att visa dom bilderna sen? njaaa.... vi får se.

den här dagen har jag verkligen inte gjort någonting än så länge. har inte ens orkat ta med ner till duschen. vilket jag borde göra.
jaja. när victor har spelat match i strängnäs som börjar halv fyra kommer dom och hämtar mig och så åker jag med hem till honom. jossans familj skulle tydligen dit så det blir väl att umgås med jossan också, sen sover jag där. kommer väl hem nån gång imorrn.
hahaha, just for you.
 
känns som att sista bilden behöver förklaras:
dom sa nånting på tv:n imorse om någonting om en kakburk på huvudet. och jag fick en bild i huvudet. jag skulle försöka visa er den bilden men kakburken var för liten för att täcka hela ansiktet så det blev inte som jag hade tänkt. det blev sådär.

/lisa


09:07hallå? var är du leffe?
jag saknar er ffffffffffdskohjulkj!

/lisa

torsdag

asså... vem fasen har bestämt att vi ska bo här av alla ställen? 
adfjkasflgjksfh varför bor vi inte som på bilden?!
nu har jag det! jag blir flyttfågel!

jag har blivit lat. nej, jag har alltid varit lat... men jag har blivit latare!
jag orkar inte ens platta håret på morgonen.
som idag, mitt hår ser ut som skit, men jag orkar inte bry mig så jag kör på
uppsatt och i med lite hårspray så blir det i alla fall inte lockigare än det redan är.
fast det är väl bara bra för min höstack där uppe. den är så sliten att jag inte kan duscha utan att
tappa femtiotusen kilo hår varenda gång.
det här var antagligen helt ointressant men ja...
nu kör vi på buss, musik och söööööömn!

/lisa


"jag ser nåt sött, ja nästan rart... nanannana" går den inte så?


skönheten och odjuret... eller nåt.
vi kör på lockig kaluffs för en gångs skull.

nu ska jag gå och borsta tänderna.
ja, jag har faktiskt tänder, även om det inte ser ut så på sista bilden....
sen äre bussen som gäller.
seeeeees!

/lisa


tisdag

sitter med tandborsten i munnen och skriver. ännu en gång gjorde jag det. jag försov mig 40 minuter och fattade inte hur det kunde gå till! helt ärligt, jag minns inte ens att jag somnade när klockan hade ringt!
en sak jag har tänkt på, jag hinner ALLTID skriva ett inlägg när jag har försovit mig.... hmmmm.... det är konstigt!
även fast jag försover mig är jag alltid helt jävla lugn! asså läskigt lugn! förut när jag försov mig typ tio minuter flög jag upp ur sängen och skrek på mamma för att hon inte hade väckt mig, haha, det gör jag inte nu kan jag säga. jag är seg som en jävla kossa även om jag har försovit mig 40 minuter.

nu blire bussen,
varning för död kossa i korridorerna!

/lisa

tisdag

sitter med tandborsten i munnen och skriver. ännu en gång gjorde jag det. jag försov mig 40 minuter och fattade inte hur det kunde gå till! helt ärligt, jag minns inte ens att jag somnade när klockan hade ringt!
en sak jag har tänkt på, jag hinner ALLTID skriva ett inlägg när jag har försovit mig.... hmmmm.... det är konstigt!
även fast jag försover mig är jag alltid helt jävla lugn! asså läskigt lugn! förut när jag försov mig typ tio minuter flög jag upp ur sängen och skrek på mamma för att hon inte hade väckt mig, haha, det gör jag inte nu kan jag säga. jag är seg som en jävla kossa även om jag har försovit mig 40 minuter.

nu blire bussen,
varning för död kossa i korridorerna!

/lisa

RSS 2.0