.


är det bara jag som mår illa när jag försöker kolla runt på olika gymnasium och program? det är hemskt. och det är inte ens lång tid kvar tills man måste välja. jag vill inte välja. jag vill gå kvar på freja. eller så vill jag att det ska vara som när man bytte skola när man började på högstadiet, att någon annan väljer åt en. jag vill inte inte inte behöva välja.

When I see your face,
Ttere's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing,
just the way you are.

20:31

fucking äckliga bostadsarbete!!!!!
nu har jag suttit med skiten i flera timmar och jag orkar inte mer! biologiprovet kan ju också ta sig i röven och det suger ännu mer att dom är tills samma daaaaaaaaag!
vad underbart, nu ska jag sätta mig och skriva lite biologi!

så, nu har jag klagat klart. :)


jag kan ju avsluta med något positivt och det är att jag har världens bästa vän ♥

friiisk

gud så skönt det är att inte känna att man vill spy så fort man rör på sig! tror till och med att jag kan äta lite bättre idag och imorgon kommer jag nog till skolan igen.

ja, nu äre HK arbetet som gäller. det ska ju vara inne på fredag och när jag blev sjuk lovade jag mig själv att så fort jag orkade skulle jag ta tag i bostadsarbetet. tror ni jag är pepp eller? näe... inte riktigt.det är stört vad jag längtar efter jul!

usch

magsjuka var det här...........

i miss you

kom hem nu ♥

en tredjedel av den jag var

onsdag morgon. det är höst. det är oktober. det är kallt.
det regnar säkert också, men det kan jag inte se för att det är så mörkt.
nu ska jag till skolan och plugga. sen ska jag hem. och plugga.
åh vad jag känner mig positiv idag.

somliga ljus brinner aldrig ut

vad har jag gjort sen sist? jag har hunnit med att gå till vårdcentralen och räkna parkeringsrutor, lyssnatpå härliga människor i min klass när dom spelar gitarr och sjunger, varit arg för att syv-tanten inte var där, skrivit matteprov med en sko på mig, ändra planer om att åka till stjärnhov, umgåtts med victor, tittat på tio minuter av en skräckfilm, (tills jag skrek så mycket att victor bytte film..) och tittat på idol med victors mamma. det var min fredag det.

senare idag kommer hannah och melina hit och jag känner
på mig att det här blir en bra lördag.ibland måste man våga, även om man inte vågar.

My heart is beating double time

den här eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min pojkvän, mitt bostadsarbete och en sockerkaka. borde ägna lite tid åt mitt älskade övningsprov också eftersom att vi har matteprov imorgon... men jag ska väl titta lite på det sen, det kanske hjälper lite i alla fall...
det är fortfarande lika mycket att tänka på. tänkte att jag skulle ordna så att det blev en sak mindre att tänka på idag, så på lunchen idag tar jag glatt på mig skinnjackan och börjar traska ner i det fina vädret mot frisören. praoplats var det alltså jag skulle fixa... det började med att vädret hade lurat mig och det var inte alls fint utan väldigt blåsigt och kallt. min (fridas) skjorta som jag hade på mig ville inte som jag utan ville att jag skulle flasha hela röva för gnesta och blåste upp hela tiden.. tunna strumpbyxor hade jag också. där gick jag i blåsten och tränade på vad jag skulle säga när jag kom dit. folk trodde nog jag pratade med mig själv... när jag väl kommer ner till frisören så står det på dörren att hon har öppet måndag till fredag och har lunchstängt från klockan tolv till ett. kollade på klockan och den var tjugo i tolv, yes tänkte jag, nu har jag min praoplats, men inte då... ryckte i handtaget och låst var det även fast det var tänt där inne... bortslösad lunch..
och nu har jag skrivit alldeles för mycket om helt ointressanta saker så nu tänker jag gå och duscha.

världens bästa vän åker till gran canaria på lördag och är borta i en vecka...
skolan kommer suga, bajs.


braaaa dääär

imorse när jag skulle borsta tänderna hittade. jag sprang runt som en galning och hittade den till slut bredvid tv:n i mitt rum och jag är helt säker på att jag inte lagt den där. men jag tänkte inte så mycket på det utan borstade bara tänderna och ställde tillbaka den på rätt ställe i badrummet. samma sak hände nu på kvällen när jag skulle ta fram tandborsten... den var borta. jag gick upp och kollade bredvid tv:n i mitt rum, beredd på att hitta den där och få det bekräftat att det spökar (och att det jäla spöket hemsöker min tandborste...) men där var den inte. sen gick jag in till mamma och berättade att tandborsten var försvunnen igen men hon visste ju såklart inte alls var den kunde vara. kände mig lite dum när jag tänkte storma in i rasmus rum och börja skälla på honom för att han tagit den gröna tandborsten istället för den blåa men bestämde mig för att kolla en extra gång i badrummet..... vad hittar jag där? i muggen där tandborstarna alltid står.... min gröna lilla tandborste...

det är ju bra att min IQ matchar mitt utseende i alla fall.......

heartless

bostadsarbetet kan ju ta och dränka sig.
och nu kommer alla i min klass bli galna och tycka att vaaaa?! det är ju jäääääätteroligt! och ja, jag kan väl tycka att det är roligt, men jag satt i flera timmar igår och letade möbler och säkert en timme idag, och jag har hittat tio saker jag ska ha i min lägenhet.... tio! det är ingenting. usch.

jag stressar som en galning med allt skolarbete och mamma tycker att jag stressar alldeles för mycket. men ärligt, det är fan 70 tusen saker man måste tänka på just:
- bostadsarbete
- hemtenta i SO
- övningsprov i matte
- matteprov
- NO prov
- engelska läxa
- gymnasieval
- praoplats

alltså jag avlider. tack och hej.


you were strong and I was not

vad jag skulle vilja göra just nu är att gå och lägga mig i sängen och sova.
istället säger jag hej till bostadsarbetet och börjar leta möbler...

i ain't lying when i say i love you


mår mycket bättre nu och jag åker till victor i alla fall
när jag kommer hem imorgon väntar bostadsarbete, övningsprov i SO, NO-uppsats och engelska läxa...

I'll go wherever you will go

victor fick veta igårkväll att han skulle ha träning idag, så hans mamma kom och hämtade honom vid halv tolv. jag har mått konstigt hela dagen. ont i huvudet och i magen och bara... konstigt helt enkelt. det var sagt att jag skulle ta sena (ooh vad sent, klockan fyra... håller med min syster: "fucking laxne"..) bussen ner till gnesta och sova hos victor inatt, men nu vet jag inte riktigt hur det blir med det eftersom att jag inte mått bra. det börjar bli bättre så det lutar åt att jag åker men jag har inte riktigt bestämt mig.
vi får se hur det blir.

en känga mot magen

när klockan ringde imorse hördes nog världens största suck från mitt rum. jag har verkligen ingen lust att gå till skolan idag. enda anledningen till att jag vill gå till skolan är för att komma hem snart igen.
victor följer med mig hem efter skolan, sen kommer hanna, melina, per och anton. hoppas att dagen slutar bättre än den började...

just smile and let it go

den här helgen har varit en riktig familje-helg. har inte gjort något annat än att umgås med familjen. i fredags hämtade jag och mamma melina i eskilstuna, igår hälsade vi på lammen hos ylva, men vi skrämde mest bort dom... idag åkte vi till eskilstuna igen, lämnade melina och sen åkte vi till tuna park. ni behöver inte döda mig längre, jag är en skinnjacka rikare! sen köpte jag en stickad tröja också, gryymt.
nu har jag städat mitt rum och snart kommer victor hit. jag har saknat honom.

vet inte riktigt varför jag klagade så mycket igår. jag har ju världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. mitt liv är ju för jäkla bra ändå!


everything changes

idag går ingenting som jag vill. mitt humör är inte alls på topp och det mesta är bara... dåligt.
det är tur att jag har melina. hon gör allting mycket bättre. ♥

RSS 2.0