just stop for a minute and smile

hörrni, den där "bloggpausen" höll inte så länge. när jag bestämt mig för att inte blogga blev jag direkt sugen på att göra det och fick massor av inspiration till bloggen. kommer fortfarande inte blogga speciellt mycket, för jag måste fortfarande fixa lite grejooor, men ingen bloggpaus längre alltså.

till att börja med tänker jag bara säga att klockan är 22:23 och jag är vaken! har inte ens lagt mig i sängen liksom! ja, jag är kvällstrött.. haha. men anledningen till att jag är vaken är faktiskt att jag har suttit och ritat i flera timmar och jag hade ingen lust att sluta. däremot tog det stopp nu för en liten stund sen och jag visste inte riktigt hur jag skulle fortsätta så jag slutade för idag. sen har jag en grymt bra känsla i magen just nu, vet inte riktigt var den kommer ifrån eller vad det är, men jag är bara... glad. och jag känner på mig att jag inte kommer vara det när jag vaknar imorrn och därför vill jag inte gå och lägga mig riktigt än... hehe.
nej men ärligt, jag vill inte låta som att jag hatar mitt liv eller nåt men jag har varit knäpp senaste tiden, på grund av stress och annat skit. och tyvärr har det gått ut över människor som jag bryr mig om, vilket jag inte vill, men just nu så känns det som att allt börjar lösa sig. stressen börjar släppa och jag är back on track igen, feels good.

men jag måste nog faktiskt dra mig mot sängen nu, om jag inte ska somna på svenskan imorgon bitti, hehe. skulle inte vara omöjligt. godnatt på er, vi hörs när jag har tid helt enkelt.>>

just nu blir det inte mycket uppdatering på bloggen. det beror mest på att jag inte har något speciellt att skriva, men även på att jag är otroligt stressad just nu och har varit det ett tag. jag klarar inte av stress, blir helt... knäpp. därför tänker jag låta bloggen vila ett tag. har en sak jag måste ta tag i och jag ska försöka få klart det så fort som möjligt. förutom det ska jag bara ta det lugnt och umgås med folk som gör mig glad. just nu min pojkvän, han är bäst.
vi hörs när jag känner för att blogga, see you.
jag älskar dig.


08:08

igår började jag och frida dagen med en långpromenad på dödsrundan. det var jättefint väder så det var skönt. resten av dagen var vi ute med meina och jag ritade lite. sen efter middagen gick jag, karro, rasmus, frida, hannah och melina upp till skolan och körde 21. jag tror jag var sämst av alla...
nu har jag precis ätit frukost och om ungefär 45 minuter skjutsar mamma eller pappa mig till gnesta. sen åker jag med victor och hans föräldrar till nyköping för att kolla på victors hockeycup. kommer hem imorrn, så vi hörs säkert då.you have to want it.


just not today.

sov hos victor efter öppet hus idag, och nu är jag hemma igen. kom hem vid två och sen dess har jag suttit och ritat, men det går skitdåligt. fan. det här som verkligen måste bli bra. måstemåstemåste.
jaja, jag ska försöka dra med mig frida och hunden ut på långpromenad nu.
vi höreeees.

jag kan om jag vill.

mooooorning
halsen dödar mig fortfarande, men jag ska till skolan idag ändå. måste dit för att fixa bildprovet och lite annat. håller tummarna så hårt jag kan för att jag mår okej hela dagen, så att jag kan träffa victor efter skolan.

that pain you feel, is life.

känner mig lite bättre nu än imorse, men är fortfarande jätteseg och har ont i halsen. jag har försökt rita hur länge som helst men har inte lyckats med någonting, så jag ger upp. ska börja med samhällskunskapen och svenskan istället och sen får jag börja om med ritandet och se om det går bättre.

06:54

"jag vill känna att jag lever?" det kan jag tala om att jag känner idag. min hals gör så ont att jag knappt kan prata, huvudet håller på att sprängas och av någon anledning har jag jätteont i nacken. blir en dag på soffan idag. ska försöka plugga lite senare också, men skolan hoppar jag.

Jag vill känna att jag lever

känner mig inte på topp idag. har ont i huvudet och min hals känns typ igentäppt så kan knappt svälja. slutet på skoldagen var inte bra, men däremot var idrottslektionen det. vi skulle jogga egentligen, men jag och sandra gick två varv på skoljoggen rundan och sen la vi oss på läktaren på skillingavallen. vi gick och pratade massa skit hela vägen och det var länge sen, så det behövdes. eftermiddagen har också varit bra. kom hem och satte mig och pluggade direkt, sen åt jag mat och sen drog frida och jag ut madrasser på altanen och låg där. nu ska jag typ gå och dö, för mitt huvud håller på att sprängas, sååå herrååå.


life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

ännu en helg där bloggen fick lida, not gooood. men som bilden i förra inlägget sa: i need a break, och det är precis vad jag har tagit den här helgen. en paus. från allting. jag har bara umgåtts med min pojkvän och lite med familjen och bara tagit det lugnt. att jag inte har bloggat beror väl mest på att jag inte haft något att skriva, men jag har inte tittat på några läxor, inte öppnat en enda bok och inte skrivit en enda rad. det är skönt, jag behövde det. egentligen skulle jag behöva en längre paus, men jag ska försöka bli pluggfri till påsklovet, så därför blir inte pausen mycket längre än såhär. dags att ta tag i konsthistorian, språkhistorian, historiaprovet och samhällskunskapen. så var den lugna helgen slut..

.


don't forget to fly

har suttit och pluggat för fullt hela eftermiddagen. två bockar på min to do list än så länge, three more to go!

colour of a carnival

tyvärr ringde klockan idag också.. men jag är på bra humör idag. ser ut som att solen kommer titta fram och jag vet inte, jag känner mig bara glaaaad. nu ska jag borsta tänderna och sen dra mig mot bussen,
oveeeer aaaand oooooout. 
"i feel good, do do do do do"

sleep tight.

har sökt sommarjobb ikväll så förhoppningsvis jobbar jag i tre veckor i böjran av sommarn och blir 5000 kronor rikareeeeeeeeee. inte helt fel! imorgon står skolan på schemat och jag är inte alls taggad.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla one tree hill och hoppas att väckarklockan aldrig ringer imorgon.
godnattttttttt.

THE WORLD'S GREATEST.

bloggen har varit död hela helgen men det har inte jag. jag har haft en riktig toppenhelg och om jag kunde skulle jag bara spola tillbaka tiden till lördag kväll. det är sjuuukt hur bra min klass är. jag kommer grina som en liten bebis på avslutningen, det är en sak som är säker.


RSS 2.0