we will be remembered.

jag saknar dig, min finaste. ♥

i think that we should run away.

idag var det optimalonsdag, och jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det... hälsodag? ja, nåt sånt. först en föreläsning om hur man tränar rätt, sen ett sjukt jobbigt friskis och svettis pass, och sen en till föreläsning om hur man äter rätt. roligare än vad jag trodde faktiskt, men jag kommer ha träningsverk imorgon, haha.. jaja, här har ni i alla fall en jäääättesuddig bild från imorse. min kamera på mobilen ville inte som jag ville och kameran är ju som sagt död.. ledsen cheeey..

en sekund blir tusen år.

jaha, blev akuten igårkväll.. hade sjukt ont på kvällen så mamma och jag satte oss i bilen och åkte in till södertälje sjukhus. fick reda på att det antagligen hade med magmunnen att göra och att min gamla medicin påverkade mina levervärden negativt.. smart cheey som skrev ut den medicinen... menmen, fick en ny medicin nu som ska sänka syrehalten i magmunnen eller nåt. hoppas den hjälper bara, då är allt greeeat. däremot är det inte så great att jag inte hann plugga igårkväll.. ligger alltså lite efter i både matte och tyska.. tyskan tar jag igen nu på bussen och matten.. jadu, rolig eftermiddag jag får idag! får nog i alla fall sällskap av min gooding på bussen och tåget. det är bra, för jag saknar min bästis i skolan.


07:19

okej, ett ord: ONT. fyfan. har så sjukt ont över revbenen och bak i ryggen, men på nåt konstigt sätt verkar det vara kopplat till magen för jag får mer ont när jag äter. slfkgjsh. men jag ska kämpa mig till skolan i alla fall, klaga får jag göra när jag kommer hem. men fyyysatan vad det gör ont. (jag är fortfarande hemma.. hehe)

drawings

här är de två teckningarna jag lovade er! den översta var min födelsedagspresent till frida och jag vet inte riktigt om jag var helt nöjd med den från början, men hon gillar den och då är jag nöjd! meningen med teckningen orkar jag inte dra upp nu, men frida vet den och det är det viktigaste. la nog ner sammanlagt 13 timmar på den här teckningen. den undre ritade jag i fredags när jag var hemma från skolan. vet inte om jag är nöjd eller inte, texte är ojämn och fåglarna ser konstiga ut, men gjorde den på ungefär en timme så jag är rätt nöjd.


ont det gör ont.

jahaappp. nu sitter jag hemma i laxne igen fast jag inte skulle åkt hem förrän imorrn. magen krånglar.. eller äre magen? jag vet faktiskt inte. har så sjukt ont någonstans och det känns som att det är bakom revbenen eller nåt, men jag är inte säker.. känns jättekonstigt.. så nu ska jag gå upp och lägga mig i mitt rum och tycka synd om mig själv. har två teckningar som ni ska få se sen också, men tills dess, krya på miiiiiiig. tack det ska jag!

-

blidde hemma från skolan idag, har haft sjuk ont i magen hela natten, sovit kasst på grund av det och vaknade nu på morgonen och hade fortfarande lika ont. back to beeeeeeed..


-

letar efter nåt att säga som kan ändra allt,
nåt mer än det jag redan sagt.

07:17

jag sitter här och äter frukooooost. nej men jag har sovit sjukt bra inatt, i min nya 120 säng! mmmm, låter så bra. hade en jättebra födelsedag igår. mer än hälften av alla mina presenter var ritgrejer. olika sorters pennor och papper och grejer, men jag klagar inte! verkligen inte, tvärt om. såååå nöjd! men nu måste jag gå och göra borsta tänderna och sånt där kul ni vet. första dagen med schemat idag då, gryymt.

everything will be okay in the end.

nu drar jag iväg till skolan, får se vad vi ska göra idag. bygga lego kanske? 


sitting in a sandpit.

andra skoldagen idag då, känns riktigt bra! har lekt i sandlådan hela dagen, hehe... nej men vi fick faktiskt göra sandskulpturer och det var jätteroligt! vi var med teknikettorna också och blev indelade i grupper på tre och sen skulle det vara inom temat dataspel. vi gjorde pacmaaaaaan! ni vet den gula lilla smilegubben som äter prickar och jagas av spöken? fast det jag gjorde var en labyrint. byggde murar av sand i en och en halv timme. snacka om att jag hatade dom där murarna på slutet, dööööööö. har fått höra att vi ska ha "snäll nollning" imorrn? hmm... får se vad det betyder och om det är sant.. hoppas inte, haha.
exaaakt såhär såg våran sandskulptur ut, elleeer?

toppar sommarlovet

fan vad jag lever livet såhär sista dagen på sommarlovet. verkligen. känns inte helt okej att jag har raggsockor på mig och att jag spenderar sista sommarlovsdagen  med att städa mitt rum.. hmm...


don't forget to fly.

okej, jag har ingen aning om vad som hände med det här sommarlovet faktiskt. har inte hunnit med. det här är sista dagen på mitt sommarlov och jag kan inte fatta att jag inte ska åka till freja och träffa 9c imorrn när skolan börjar. jag kommer inte att åka bussen hela vägen upp till skolan, jag kommer inte gå upp för trapporna och sätta mig vid borden vid skåpen och prata med folk i klassen. jag kommer gå av vid station och jag kommer ta tåget till södertälje. till min nya skola och träffa nya människor. imorgon kliver jag in i en för mig helt ny värld och jag har ingen aning om hur den världen ser ut. för det är vad det känns som. en annan värld. gymnasiet? nej, inte lilla jag. förhoppningsvis är det här något bra och jag kommer att ha kul dom här tre åren, men jag ska inte ljuga, jag är livrädd. skitnervös. och det kommer vara tio gånger värre imorgon bitti. men vi får helt enkelt se vart det leder, kanske kanske kanske är det lika jobbigt att lämna ESBD1 om tre år som det var att lämna 9c? jag vet inte, men time will tell.

00:05

sket i både att snabbstäda rummet och att gå och lägga mig. sitter ensam vid datorn och skrattar lite åt mig själv istället. anledningen till att jag skrattar åt mig själv är för att jag sitter och ritar nåt lite... konstigt. haha. ni får se när den är klaaaaar. hehe.

i will be fine.

idag har jag spenderat dage i södertälje med sandra, men utan frida. hon fick jobbaaa. både jag och sandra hittade en massa fina grejer. har ni tur kanske ni får se mina saker imorrn, who knows? och kvällen då? ja, jag har spenderat den med att rita i några timmar, för att till slut komma fram till att det ser ut som skit och nästintill knögla ihop pappret. usch. heeeeemskt. menmen. imorgon är min sista sommarlovsdag, väldigt blandade känslor där vaaa. just nu ska jag i alla fall snabbstäda lite på mitt rum och sen ska jag äta popcorn och.... näe, jag ska inte äta popcorn för jag tror inte att vi har några.. ledsen tjeeeeeeej. jag ska i alla fall titta på film i min ensamhet och sen ska jag sova. godnatt bloggvärlden!

life is good.

har fått håret klippt och färgat av mina två egna frisörer, mamma och frida. blev jättenöjd! tyckte först att håret blev för kort men trivs faktiskt asbra i det! än så länge i alla fall, hehe.. imorgon tar jag och frida 08.37 bussen till gnesta, sandra hoppar på längs vägen och sen drar vi vidare med tåget till södertälje. behöver lite nya kläder och lite umgänge med både min storasyster och min bästa vän, så varför inte slå två flugor i en smäll och ta båda på samma gång? perfeeeekt. har precis tryckt i mig lite morotskaka som jag bakade förut också. eller ja, lite för mycket egentligen.. mådde illa innan och nu, ja... mår ännu mer illaaa. men jag tror att lite barnfilm med frida i mitt rum kommer göra susen!
min bästa ♥

inspiration.

"Jag heter Sandra Forsman, mer känd som Kan Dee. Jag föddes 24 år sedan i Västerås. Redan på knubbiga bebisben hade jag ett stadigt grepp om pennan. Min kreativa sida upptäcktes tidigt men det var inte förrän i tonåren som jag själv tog tecknadet till en mer seriösare nivå. Då tecknade jag blyertsporträtt av kändisar och hade min första utställning som 13 åring. När jag blev äldre tröttnade jag på teckna porträtt och kände personligen att det inte var särskilt originellt. Jag kände att jag ville utvecklas och hitta en helt "egen" stil som kanske kunde känneteckna mig i framtiden. Så sakta men säkert började jag bilda en helt ny stil. Jag började teckna påhittade människoliknande figurer, med gigantiska huvuden, ögon och läppar och minimaliska näsor, hakor och kroppar."

läs hela inlägget HÄR.

 

det här är början på ett inlägg från bloggen KAN DEE DRAWINGS, som räknas som sveriges största konstblogg och ägs av Sandra Forsman. när jag läste det här inlägget blev jag så sjukt inspirerad. hon har hunnit med så mycket på så kort tid och hon har lyckats så jäkla bra med allt. dessutom är hon en så sjukt duktig tecknare och konstnär. jag som själv tecknar en del, är nybörjare och inte riktigt vet vart jag vill komma med det än tycker att hon är så jäkla ball. jag skulle verkligen inte tacka nej till att trycka min egen "konst" (vet inte om man kan kalla det jag gör för konst än..? haha) på kläder och starta min egen webshop. jag blir också grymt sugen på att verkligen försöka utvecklas och hitta min egen stil. äsch, för mycket snack. tycker hon är skitgrym helt enkelt.








we make each other strong.

vet inte vad det är med blogg.se, verkar som att mina inlägg hamnar lite huller om buller, men hur som helst, mina planer sprack. mamma var inte lika shoppingsugen som mig.. får väl sitta hemma och ruttna idag istället då. nej men jag ska i alla fall färga håret (och försöka få mamma att klippa mig, big need!), vääääldigt nödvändigt faktiskt. har inte färgat sen i innan balen och fick höra för inte så länge sen av min kära pojkvän att jag börjar bli orangehårig, hmm.. ska rita lite idag också har jag tänkt och så ska jag baka morotskaka nån gång när mamma kommer hem. blir nog en okej dag ändå, trots att jag måste sitta hemma och ruttna.. hehe.
måste tyvärr säga att jag håller med victor om att jag är lite orangehårig när jag ser den här bilden.. en stor orange slinga kan vara ett tecken på att färgning behövs...




rastlös nummer ett.

okej, idag kommer jag få ryck på att bara sitta hemma. måste verkligen hitta på något. försöker dra med min syster på shoppingrunda i eskilstuna eftersom mamma ändå ska skjutsa hem hannah, men det ville hon inte.. försökte även med mamma och hannah. hannah lät mer intresserad än mamma, men det verkar inte gå hem. ledsen tjeeeeeej.. försökte också förklara för mamma och pappa att jag inte har några kläder att ha på mig när jag börjar skolan, och att jag borde få handla kläder när jag väl har pengar, men dom tyckte att jag hade ju fridas garderob om jag inte har några kläder... hrmpff.. ska försöka tjata lite till, uppdaterar er om hur det går senare under dagen..

13:28

nu drar jag på 75 årskalas och träffar lite släkt, blir toppeeen.

jag söker nånting mer, nåt jag inte kan se.

okej, tycker att jag bloggar grymt idag. tre inlägg, värt pris! imorrn ska jag upp halv nio för att åka till vårdcentralen och kolla upp min mage. känns bra, jappjapp. efter det drar jag vidare till nyköping för att träffa victor. känns bra, jappjapp. nu ska jag gå och lägga mig, så jag är pigg när jag ska till farbror doktooooor. godnatt!

photographs and memories.

haha, åååh! älskar mobilbilder. jag ska aldrig någonsin rensa bort bilderna från min mobil. finns så mycket minnen där.











>>

There are so many people out there who will tell me that I can't, what I got to do is to turn around and say WATCH ME.


work in progress

en liten smygtitt på teckningen jag håller på med just nu. är som ni ser långt ifrån klar, men än så länge gillar jag den! tyvärr har jag ingen kamera att ta kort med just nu eftersom våran antagligen lämnat oss för alltid, men mobilbilder får duga just nu.


one tree hill

satt och ritade i två timmar förut, jobbade sjukt mycket på detaljer och hittils är jag jättenöjd. nu ska jag kolla på one tree hill och sen ska jag sätta mig och rita igen.


the very best.

jag är så grymt glad och stolt över min bästa tjej. min bästabästabästa sandra som ska gå på catwalken på stockholm fashion week! jag vet att du aldrig egentligen har trott det själv, men jag alltid har vetat att du kan om du vill. du kommer vara bäst på catwalken, min fina bästa vän. ♥





RSS 2.0