we are only given today and never promised tomorrow.

har drömt hemska drömmar hela natten. såna där jobbiga drömmar som fåår en att fundera på saker som man verkligen inte vill beöva fundera på. jag hatar att drömma. jag vet ju att det bara är just det, en dröm, men det känns så verkligt just för stunden.

idag börjar jag jobba sju istället för åtta, men jag slutar tre också så det är skönt. gick upp alldeles för tidigt för att ha tid att bara sitta. och det är vad jag gör just nu. sitter. helt ensam är jag och jag skulle kunna sitta såhär hur länge som helst. det rensar mina tankar. önskar att jag hade gått upp ännu tidigare så att jag kunde sitta här ännu längre. nu ska jag gå och äta frukost, helt själv.

19:18

nu är jag och victor hemma i laxne igen efter en helg i nyköping där min pojkvän och hans familj numera bor. imorgon börjar vi jobba i tre veckor så ikväll ska vi bara mysa hela kvällen. ska äta kladdkaka, kolla på mean girls och trängas i min liiiilla 90-säng... victor har nämligen fått en 120-säng och då känns min helt plötsligt väldigt liten...

the end.

det är helt sjukt, att det är slut nu. jag kommer aldrig mer gå i samma klass med samma personer. det som känns mest sjukt är nog ändå att jag aldrig mer kommer gå i samma klass som sandra. efter nio år då vi i princip har suttit ihop. om någon hade sagt till mig i sjuan att jag skulle grina mig igenom hela avslutningen i nian så hade jag skrattat. jag trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt att lämna klassen. jag har i alla fall haft världens bästa klass under de här tre åren. ♥
BALEN 2011

jag hade så grymt roligt igår! alla var så himla fina och när vi väl var inne på balen så var verkligen alla uppe och dansade hela tiden! om jag har träningsvärk idag? ja.. men det var det lätt värt! vill bara vara tillbaka där och göra om allting. det var så himla roligt!
14:22

sitter här och är lite smått stressad. skulle hem och göra mig i ordning direkt inför ikväll eftersom att jag ska ner till victor så fort jag är klar. men när jag kommer hem så är inte frida hemma, och det är hon som ska hjälpa mig med typ allt! förhoppningsvis kommer hon hem om ungefär 25 minuter med bussen, men om hon inte gör det, så är hon inte hemma förrän kvart i fyra, och då är hon fan död. dessutom kan jag inte nå henne på något sätt, eftersom att mongot inte har någon mobiltelefon. KOM HEM NUUUUUUUUU!

>>

sitter och kollar på film med familjen och pojkvännen, har precis tryckt i mig lite kokosbollar och känner mig rätt nöjd med livet. jag längtar så grymt mycket till imorrn och balen. frida testade sminka mig förut och jag tror att jag kommer att bli jättenöjd! bilder kommer väl på tisdag kväll eller nåt tror jag, och innan det hinner jag nog inte blogga, så vi hörs då!

it's you.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

happy.

trots saker som borde göra mig på dåligt humör håller mitt glada humör i sig. skönt. något som är ännu skönare är att det inte ens känns jobbigt att behöva gå till skolan imorrn. har haft en bra dag i solen med familjen och nu på kvällen blev det kubbspelande och rabarberpaj. jag, rasmus och frida mot mamma och pappa. finns bara ett ord: utklassning.italy.

den 7 juli lämnar jag sverige för att dra till italien med sandra! det ska bli så sjukt kul och jag längtar ihjäl mig! man längtar ju inte mindre när man ser bilderna på hotellet heller.. hehe. här bosätter jag mig gärna i dom fyra dagarna vi är där!

say it out loud.

känns som att det var ett tag sen jag bloggade va? men jag har inte gjort så mycket så det finns inget intressant att säga. har umgåtts med victor hela långhelgen fram tills idag. var på gnestadagen och umgicks lite med jani och jennifer. victor och jennifer tvingade med mig och jani i två karuseller, men om jag och jani inte hade varit såna chickens så hade det nog blivit fler, haha. stod i ett stånd senare på kvällen och sålde lotter också. mina ben blev verkligen uppätna av myggen och jag måste sett ut som en idiot när jag stod där och klappade efter myggen. på tal om idioter... jag och frida var ute och skulle åka båt förut för vi skulle sola på sjön. man kan ju börja med att säga att vi sög på att ro och... ja, båten ville inte samarbeta helt enkelt... hehe. vi passade bättre på land.


RSS 2.0