jag söker nånting mer, nåt jag inte kan se.

har packat inför helgen nu och jag kan bara säga att jag verkligen ser fram emot både morgondagen och lördag. det var alldeles för länge sen jag umgicks med sandra och jag tror verkligen att en kväll med klassen kan bli hur bra som helst! nu ska jag gå och lägga mig och äta chokladbollar med frida.
nattiiiiiiiiiiiii.

life is good today.

sitter och har ångest över att jag borde plugga men sitter och ritar istället, men jag orkar faktiskt inte bry mig, för jag är på alldeles för bra humör för att börja leta efter svar på frågor om andra världskriget. så, jag tänker fortsätta att rita så länge jag känner för det. borde försöka städa mitt rum lite idag också, men får se vad orken räcker till. något jag måste göra är i alla fall att packa till helgen. kommer inte vara hemma på hela helgen typ och jag tror att hela helgen kommer bli asbra. imorgon äre filmkväll med sandra som gäller och på lördag kväll drar vi ner till gnesta på klasskväll, kommer bli grymt, jag längtarrrrr.

navigate me

har precis varit ute i säkert 45 minuter och knackat dörr. tolv tulpaner, inte illa pinkat eller vad säger ni? jag tycker det är grymt i alla fall. bra jobbat lisa. just nu ska jag vara ännu mer duktig och plugga lite tyska. måste lära mig hela texten, annars kommer jag bli en riktig tomat när jag sitter där på tyskan imorrn och ska försöka återberätta den men inte kommer ihåg något, hehehe.
började rita idag också förresten. vet inte alls om det blir bra, men om den blir det kanske jag lägger in en bild när den är färdig, om det finns någon som vill se? haha, kommentera!

hurra, hurra, hurra, hurraa!

JOSEFIN SJÖGREN FYLLER 17 ÅR IDAAAAG!!!
och jag är ledsen josse, (eller är jag det?) men jag måste ju följa traditionerna. jag tycker i alla fall att du är supersnyggggggg! grattis jossebossekosseeeee ♥

most wanted


om jag bara hade en massa pengar just nu hade jag gått och köpt allt på en gång. bikinin är typ värd att dö för, jackan är så mycket finare i verkligheten och örhängena ska jag ha så fort jag tagit hål i öronen, vilket ska bli snart. money, money, money...

dancing in the moonlight

blev glad när jag vaknade för en timme sen, det är sol ute och jag hoppas verkligen att det inte blåser, då kommer det vara vaaaaarmt.

fick en uppgift igår av mamma. hon kom hem från mötet med jobbet och sa: "vet du vad lisa? du ska få en uppgift. vi vill att du ska rita en myra!" haha, innan jag förstod blev jag också lite förvånad, men för dom som inte vet jobbar mamma på ett dagis, där det finns två avdelningar, trollet och myran. mamma jobbar på myran och då skulle jag rita en jättestor myra som dom kunde sätta upp i hallen och hänga kort på barnen på. så det var vad jag gjorde igårkväll, ritade en myra. den ska fyllas i med en whiteboardpenna och sen får hon ta med sig den till jobbet, haha.

nu går snart bussen, så jag ska knyta på mig mina skor eftersom det tydligen tar såååå lång tid...

you know I'd do anything for you

just idag går ingenting bra. jäkligt konstig dag som började asbra och slutar jättejättejättedåligt. därför tänker jag inte skriva något långt inlägg nu för det kommer ändå bara bli deppigt och tråkigt, vilket det redan är sååå, hejdå.
slängde bara in en bild. jag vill rita men det går inte bra idag, inte det heller.

Don't let nobody put you down

det känns som att det har blivit mycket snack i blogen om att jag ritar på sista tiden, och jag har funderat ett tag på om jag ska lägga ut någon av mina teckningar här och har till slut bestämt mig för att lägga ut de som jag är mest nöjd med.





18:26

sitter just nu ensam framför datorn trots att victor är här... han har tydligen bestämt sig för att vara social med mina bröder och min pappa istället för med mig så nu spelar dom risk. kul killeee. nej men det är faktiskt lugnt, hehe. jag ska dra upp och hämta mitt block och en penna som sällskap istället, funkar ju det med.
gammal bild, hej fejkleendeeeee.

men jag lever för ikväll

"Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams."

jag har suttit och pluggat jättelänge nu, har tre frågot kvar på analysprovet i historia, och jag vet inte alls hur jag ska svara på dom men just nu skiter jag i det. nu ska jag göra något annat. borde plugga konsthistoria, men orkar jag det? nej. tror att jag ska rita istället, lite roligare.


fight for your dreams.

dagen började bra, med världens bästa pojkvän som gick upp ur sängen medan jag låg kvar, fixade runt i köket ett tag och sen kom in och sa: kommer du eller? då hade han fixat frukost och allt, gulleeee. morgonen fortsatte med film, a lot like love, och runt tolv någon gång blev vi hungriga och satte igång att göra våfflor. han plockade ur dismaskinen medan jag gjorde smeten och sen gräddade han våfflorna för att jag inte skulle bränna sönder dom. drem team? såklart. jag åkte hem med tvåbussen sen och hade tänkt mig att jag skulle plugga, men jag ritade istället, hehe. resultatet blev sådär. ritade med kol för första gången och det var inte det lättaste eftersom jag ryser varje gång jag drar kritan mot pappret, hehe... men lite nöjd blev jag ändå!
hur som helst har dagen inte fortsatt lika bra som den började, men efter några avsnitt one tree hill känns det bättre och nu väntar jag bara på att hannah och mamma ska komma hem med melina från akuten. stackarn hade 40 graders feber och var inte alls pigg. hostade så att hon knappt fick luft. nu har det visat sig att hon har öroninflammation också, pluttan.


i'm so happy, i'm so glad

haha, ledsen för mitt deppinlägg förut... är inte alls på så dåligt humör längre. tog tag i pennan och pappret i alla fall och började rita (antagligen mest för att försöka undvika NO:n så länge som möjligt..) och det gick riktigt bra! lyckades bli klar med min teckning som jag hållt på med hur länge som helst och även om resultatet inte blev precis som jag hade tänkt och även om jag gjorde lite ändringar (haha..) så blev jag nöjd till slut. nu funderar jag på att fylla upp ett bad och lägga mig där ett tag och plugga lite NO. japp, det ska jag göra. hoppas bara att det finns varmvatten, annars blir jag ledsen igen...
fin tjeeeeeej..

what the hell

idag är jag inte alls på humör. jag fryser, jag är trött och jag känner mig bara allmänt nere. jag vill göra någonting, men jag orkar inte. helst vill jag egentligen rita, men det är inget som blir bra och då skiter jag i det. det är tråkigt när det inte blir bra och då är det ingen idé. dålig dag dålig dag dålig dag.

the best

har umgåtts med frida nästan hela dagen, och på riktigt... vad skulle jag göra utan henne? min fina fina storasyster.


nu sitter jag och väntar på att victor ska smsa och säga att dom är påväg hit. han har vart i strängnäs och spelat hockey hela dagen, så dom åker förbi laxne och hämtar mig och så åker vi hem till honom och kollar på one tree hill, solsidan och det vanliga på söndagar. myyyys.

07:03

nu sitter jag här, alldeles för tidigt egentligen för att vara en lördag, och är grymt trött. jag ska ner till gnesta idag och träffa victor, och eftersom busstrafiken mellan laxne och gnesta är så hiiiimla bra så måste jag ta en buss som går 07.57, känns lite sådär eftersom jag gick och la mig klockan ett igår men vafan, åker hem till victor och sover ett par timmar till så blir det bra, haha! kommer hem med 16.33 bussen sen i eftermiddag och då blir det väl schlager med familjen. det blir nog en bra lördag. nu ska jag hoppa in i duschen, vi höreeeees.

note to self:


sometimes i can't explain, and i'm so sorry that i can't.

skulle inte tacka nej till lite vårvärme nu, fryser ju ärslet av mig så fort jag går ut. (och när jag inte går ut.....) men skinnjackan är på, vinterjackan är fan tillräckligt använd nu. jag vägrar.

lugn skoldag idag, men känner mig ändå stressad. nationellt prov i fysik nästa vecka och jag fattar ingenting, geografiredovisning om två veckor, den är klar, men vet inte riktigt hur jag ska redovisa... ja, det är lite stressigt helt enkelt. jag kan inte riktigt slappna av, och ändå känns det inte som att det är så mycket jag måste göra? äeeeh, jag vet inte. jag tror att jag kanske ska gå ner och duscha, och sen krypa ner i soffan bredvid mina föräldrar med ett täcke och kolla på tv resten av kvällen. ja, så får det nog bli.

imorgon åker jag, mamma, pappa och frida till nykvarn och firar lena och träffar josse och elin. äntligen!

you.

when you feel alone, just look at the spaces
between your fingers and remember thats where mine fit perfectly.


inspiration.







så jäkla duktig. http://hellomiami.blogg.se/

>>

sportlovet är snart slut och jag måste säga att mitt sportlov har varit jättebra. har bara umgåtts med mina bästa. jag tänker inte ens försöka berätta allt jag gjort, för jag kommer knappt ihåg, hehe. men jag vet i alla fall att vi har åkt skridskor, ätit tonvis med tårta och firat melina med en liten del av släkten. idag tror jag att jag och victor åker hem till honom och sover där. sovmorgon imorgon för min del alltså, hehehe.
världens finaste


you put a sparkle in my eyes

mitt sportlov har hittils varit toppen. började med en fredag med familjen, lördagen fortsatte med besök från sandra. vad gjorde vi egentligen? satt på mitt rum och snackade skit, badade bastu......... sov? haha, men ärligt, vi somnade vid nio typ.. på söndagen tog vi tåget till eskilstuna och båda blev riktigt nöjda till slut. när vi skulle hem trodde vi att vi satt oss på fel tåg, men vi hade faktiskt lyckats sätta oss på tåget som stannade vid läggesta, (som tydligen också var tåget mot stockholm, hehe...) fick vi veta av en konduktör. senare på kvällen kom victor hit. vi har inte gjort speciellt mycket egentligen, men från söndag till tisdag har varit sjukt bra dagar, med världens bästa. när victor åkte hem igår var jag och frida jäkligt hurtiga, vi tog bussen ner till gnesta och simmade, haha. sjukt jobbigt var det. sola hann vi med också, så nu har vi lite fina ränder också, wiiiiie.


hahaha, söööööööt. det är dom enda bilderna jag har från dagarna som gått, tyvärr.

idag ska jag vara effektiv. efter att jag skrivit det här ska jag äta frukost, sen ska jag ta en dusch och fixa mig, för att sedan sätta mig och plugga, (!!!) jag ska också försöka hinna med att baka åtminstone en sorts kaka till melinas kalas på lördag och jag ska försöka få tid till att gå ut och gå innan jag ska med tåget till hannah. vet inte riktigt hur min tid ska räcka till, men då får man prioritera helt enkelt!

RSS 2.0