Men hur länge kan benen sparka och hur länge kan jag se.

har varit hemma från skolan idag, kände inte riktigt för att åka och flyga drake i stockholm.. sååå, vad har jag gjort hela dagen då jag borde pluggat historia? ritat. sen klockan tolv fram tills nu. har fan inte släppt blicken från pappret, haha. det färdiga resultatet får ni se senare, nu ska jga kolla top model, auf wiedersehen.
haha, pennorna på pappret grejen var mest för att försöka gömma teckningen lite, men det såg mest skumt ut..

tuffare än tuffast

satt nere vid datorn för en stund sedan. började höra massa konstiga ljud och var rätt snabb upp till min säng. tänd lampa och janne långben the movie, tuff tjeeeeeeeeej.


snurra du min värld.

det här är typ vad jag gör just nu. pluggar. eller ja, försöker. tyskan gick bra men historian förvirrar mig, har lovat mig själv att plugga lite historia OCH att gå ut och gå idag. om jag känner min syster rätt så får jag sällskap när jag går också, gryyyyymt.


.

back to reality. måndag morgon. grafisk kommunikation. en hel skolvecka kvar. döda mig.


>>

I'll tell you one thing, it's so much better when we're together.

funderar på att gå och lägga mig snart och få sova ordentligt länge för en gångs skull. ska nämligen inte till skolan imorgon utan jag ska till vårdcentralen vid kvart över elva och hinner varken till skolan innan eller efter sååå, sovmorgon vare här! efter jag har vart på vårdcentralen ska jag förhoppningsvis till nyköping och träffa victor och på lördag möter jag upp sandra och så åker vi hem till mig och äter tacos, godis och har myslördag. bra heeeeelg!

ÄLSKADE VÄN.

du är min klippa.

men jag vet, jag vet, att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig.

alltså vad är det här?! har myggora fått ryck eller? hade typ inga myggbett på hela sommaren, och NU, när det fan snart är oktober, jamen dååå biter vi lilla lisa! har fyra myggbett på benen och dom kliar som satan, dessutom har jag just nu en envis myggjävel som surrar runt mitt huvud. åååååååh, död åt alla myggor!!!
annars då? förutom mina stora problem med myggorna? jodå, jag lever och mår bra. är bara otroligt trött på att gå upp på morgonen och jag vaknade inatt med en skum men riktigt skön känsla av att jag inte behövde gå till skolan idag. kan det inte vara sant? vill ligga i min säng hela dagen... ledsen tjeeeeej.


from yesterday.

kände mig lite kreativ när jag kom hem efter skolan och ville på något sätt komma bort från verkligheten ett tag, och shiiiit, i did. tog fram papper och penna och upptääckte att klockan var halv sex när jag var klar! hade ingen aning om att jag suttit så länge. teckningarna är inga direkt mästerverk, och bilderna är pinsamt kassa, men  det är ändå någonting.



that smile.

kom upp i tid idag, toppeeeen! har slängt i mig frukost och nu återstår bara att försöka bli lite snyggare (hur nu det ska gå till, höhö) och flytta över mina viktiga saker till en annan väska. så, nu vet ni det. ni skriver väl upp det?

tears don't mean you're losing.

dagen har varit bättre än vad jag trodde att den skulle bli när jag vaknade imorse... bara sådär 45 minuter för sent.. som tur var skulle pappa åka en halvtimma efter att jag vaknat, så kunde åka med honom. konstigt nog hann jag göra allt jag skulle, till och med äta frukost, på en halvtimme! shiit, måste vara rekord eller nåt. imorgon är det tisdag och jag slutar tolv. börjar dagen med bild och nytt projekt tror jag, glad cheeeey.


färga håreeet

sitter med hårfärg i håret, ska skölja ur om fem! brukar aldrig vara nervös när jag färgar, men nu har jag en ny färg, så är faktiskt lite nervös.. haha! hoppas på att få det lite mer rödbrunt men blir nog ingen större skillnad eftersom jag fegade ur lite och inte vågade ta någon som såg jätteröd ut så blir det nog mest brunt, haha.. vi får se!

jag liksom föll över kanten.

och allt som är bra med mig, har jag förmågan att glömma bort.

jag undrar om någon hör.

var duktigt opeppad på dagen när jag åkte hemifrån imorse, funderade både en och två gånger på att stanna hemma. men jag är glad att jag inte gjorde det! vi hade friluftsdag med massa samarbetsövningar och sånt där. det var riktigt roligt och för första gången tyckte jag faktiskt att det kändes som min klass. det kändes som att vi var en klass. jag tror att vi kommer ha grymt roligt ihop de här tre åren.

-

kult dag. känner mig sjuk och ska ha någon sorts friluftsdag med skolan.. kuuult som sagt. och så får ni en väldigt sudig bild också. ännu mer kult.

idag är en ny dag.

nya tag idag. har bild och slutar elva, känns bra. sen ska jag förhoppningsvis gå på stan med fridelin. snääällla frida? need it.

just don't give up.

jag vill gå i ide ett par veckor nu. eller ett par dagar åtminstone. bara stänga in mig i mitt rum, i min säng med saker som gör mig glad. barnfilmer. pennor. ritblock. musik. böcker. allt sånt där. jag behöver bara få vara själv och ta det lugnt. känner att jag aldrig slappnar av längre. jag vill inte gå upp på morgonen, och det har jag aldrig haft problem med förut. jag vet inte varför, för jag trivs i skolan och allt det där. det är bara något som gör att jag inte orkar. inte har någon lust. och jag vet inte ens vad.
det handlar om inställningen.

you are my favorite hello and my hardest goodbye.

har haft världens bästa helg med min finaste. hade hela helgen tillsammans eftersom han var helt ledig från hockeyn, myyys. vi har busat med melina, tittat på film och bakat kakor (eller jag bakade och victor åt av smeten..). nu har han åkt hem i alla fall och på mitt schema står det städning och pluggning med stora feta bokstäver. eller åtminstone pluggning.. hehe. får se om jag orkar städa.
du ♥

09:09

sitter i skolan i en datasal utan lärare på en lektion som jag egentligen inte skulle haft. fick veta när vi kom till skolan att schemat har ändrats (igen..) och den här lektionen kommer försvinna. kuuuul, då kommer vi säkert få sluta senare på fredagar, toppeeeeeen. jag ska egentligen joba med photoshop men jag kan ingenting om det och när läraren inte är här går det sådär va.. såå, jag gav upp helt enkelt! sen har jag svenska och engelska, sen slutar jag halv två. ikväll kommer victor också, så jag är glaaaaad!

det här är slutet på vår film.

hemma från skolan två timmar tidigare än väntat, cheeeck! fick jobba in matten hemma så jag slutade kvart i elva, skönt. nu är frågan bara hur jag ska lösa matteuppgifterna själv.. kvadratrötter, vad fan är det bra för egentligen? svar: ingenting. meeeen, jag fick sluta tidigt så jag är glaaad. bara att sätta igång!
ååååh, italien.. vill tillbaka till värmen.

i'm done trusting you.

jag tror jag börjar bli sjuk. har ont i huvudet, snorig och ögonen rinner. ont i näsan har jag också. inte okej. fast jag blir nästan aldrig sjuk, och det är nästan ännu värre. då går man och är hängig och förkyld jättelänge istället och bara går och väntar på att det ska bryta ut, men göre det? neeeeej. irriterande. sitter i alla fall i min snobben pyjamas i sängen och ska försöka plugga lite tyska och lite engelska tror jag. vet knappt vad det är jag ska göra meeeen, det blir nog bra. sen ska jag rita tills idol börjar. see you laterrrr.

someone to count on.

idag har jag bara mått bra och umgåtts med världens bästa. min familj. var på så jäkla dåligt humör igår och lite imorse men så fort yoel kom upp så blev allting bättre. världens bästa på att få en att må bra, utan att göra någonting. bättre människa får man leta efter. imorgon åker jag till min lilla extra familj som jag känner det. åker till victor och umgås och mår braaaa. nu är allting bara jättebraaaa. glad cheey.
världens bästa människa, for sure.

hands up in the air, like i don't care.

det här är en jäkla skitdag. jag kände det redan när jag vaknade imorse, att jag inte hade någon som helst anledning till att kliva upp ur sängen. dom tankarna var ju alldeles rätt visade det seig när jag kom till gnesta. tåget inställt, ersättningsbuss till syd, missade bussen upp till skolan, fick åka till centrum och därifrån till skolan. 40 minuters frånvaro, yeees. döööööö. dagen blev lite bättre mitt på dagen när jag fick skratta av mig ordentligt tillsammans med linda. övertrött och lite gladare. däremot är ingenting bra längre. dåligt humör på grund av olika anledningar och jag ska snart gå och dö i minst sju timmar i min säng. godnatt världen.

RSS 2.0