Skynda kom


Väntan

Okej, den här dagen har känts som en enda lång väntan typ.. Hade först skriftligt nationellt prov i svenska och blev klar kvart i tio, då fick vi sluta och det var ingen mening för mig att åka tidigare än tio över tolv från Södertälje syd för jag kommer ändå inte från Gnesta. Så jag gick runt lite på stan mest för att fördriva tid och sen satt jag på centralen och väntade. Sen när jag kom till syd fick jag vänta ett tag på tåget där också och gissa vad jag gör nu? Sitter i Gnesta och väntar på bussen hem, härliiiigt.


Work in progress

Har suttit sen ett idag typ och ritat, börjar bli rätt slut i huvudet nu, men jag tror det blir bra faktiskt! Har suttit bakom ratten för första gången i mitt liv och jag klarade det galant! Brum bruuum..


Breakfast

Vaknade alldeles för tidigt för att vara ledig, så nu sitter jag i sängen och äter frukost till sex and the city. Pinar i mig te också för min hals dödar mig. Vill ut och springa sen också men borde kanske inte med halsen... Kanske får bli promenad istället bara.. Vi får se!


svart

har försökt ladda upp det här inlägget från mobilen sen i söndags, men det har fan varit omöjligt.. så nu försöker vi från datorn istället! helgen kändes jättekort men var braaa. i fredags var jag hos lovisa med lite fint folk och sen sov jag hos frida och andreas. på lördagen åkte jag till victor på morgonen och var och kollade på hans match och lite sådär. sen på söndagen åkte jag in till stockholm med sandra och såg the hungergames. trodde inte alls att det var min typ av film men jag har ändrat mig, svinbra! om ni inte har sett den, gör det!

idag var det NP i svenska, gick väl okej tror jag.. men svårare än vad jag trodde faktiskt. nu ska jag snart kolla på top model och sen blir det big brother. sen så är jag ju ledig imorgon, grymt skööööönt! ska ut och springa och plugga, så mycket vet jag!

lite bilder från helgen!
Fredag

Sitter på tåget till skolan och hatar vädret. Det regnar och är äckligt. Magen är inte på min sida idag heller, men jag är glad ändå. Har planerat min helg in i detalj nu, vilken tid jag ska ta vilken buss vart, när jag ska gå vart, vad jag ska göra och allt det där och jag tror jag har lyckats få ihop en bra helg, toppen! Första lektionen nu är svenska och jag ska hålla tal.. Bytte aldrig ämne och är inte alls nöjd men tror jag är okej förberedd i alla fall så lite bra ska det väl gå i alla fall! Hoppas jag..


Plugghäst

Har försökt skriva på mitt tal till nationella provet i svenskan (det är på fredag, kill me...) ett bra tag nu men det går bara inte! Byta ämne? Ja kanske... Bra där Lisa, byta ämne två dagar innan du ska hålla talet, mycket smart! Lär bli en lång kväll både idag och imorgon, har dessutom prov i färglära imorgon, det går bra nu! Därför ska jag nu hoppa i träningskläder och göra något helt annat! Orkar däremot inte ta mig ut i spåret idag så det får bli crosstrainern!


Gnällig

Nu tänker jag klaga. Det är tidigt, jag är trött, det är kallt, jag fryser och jag är hungrig. Sen vill jag inte till skolan heller. Så, färdig gnällt.


.

ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

The notebook

Sitter hemma hos Sandra och äter frukt och kollar på min absoluta favoritfilm - the notebook. Vid ett åker jag hem, då ska jag plugga, sen ut och springa med
Frida och senare idag kommer Victor. Bra dag!


Onsdag

Har haft en bra start på påsklovet och nu känns det som att det snart är slut. Lite sorgligt nästan. Sov ut idag (okej, jag sov bara till nio, meeen, det är länge för mig!) och sen åt jag frukost framför sex and the city och har suttit där resten av morgonen. Ska snart börja göra mig i ordning för att åka till Sandra och spendera en välbehövlig dag med henne! Det händer alldeles för sällan nu mera, tyvärr.


Fixade provet!

Någon höll tummarna för mig, för matteprovet är avklarat! Grymt skönt!


Smile

Sista dagen innan påsklov nu och jag är glaaad! Solen skiner, jag har två lektioner idag (okej, en av dom är matteprov, håll tummarna för mig, lär behöva det..) och slutar tjugo över tolv, alla syskonen kommer hem idag och jag har ingen anledning att inte vara glad! Skulle väl vara att jag saknar victor men träffar nog honom i helgen så det löser sig det också!


Baby tell me what's your story

sprang två kilometer (blev inte så mycket mördande som jag hade tänkt..) och sen käkade jag sallad till middag när de andra åt pizza, känner mig duktig! har däremot lite ångest just nu. har ett omprov i matte, som jag ska göra för tredje gången, imorgon och jag känner på mig att det kommer bli en fjärde gång också.. jag funkar inte ihop med matte. meeeen, får i alla fall påsklov imorgon och så kommer alla syskon hem, blir ju lycklig!


Workout

Nu ska jag ut och mörda mig själv i spåret, välkommen träningsvärk!


Arg

Nödvändig dag. Åkte hemifrån klockan åtta, var i skolan kart över nio och väntade på min lektion som skulle börja halv tolv, tre timmar lång och den enda lektionen jag hade idag. Så blir klockan halv tolv och det visar sig att läraren är sjuk och jag hade alltså ingen lektion. Dessutom missade jag precis bussen som gick då och är inte hemma förrän kvart i tre nu i alla fall. Sååå, åkte hemifrån klockan åtta och kommer hem kvart i tre, fast jag inte ens hade någon lektion. Mamma och pappa, kan vi flytta eller?

Mitt tidsfördriv imorse


RSS 2.0