Go hard or go home

Så har skolan kört igång och jag är redan trött på den. Det enda bra är Linda, hon är bra.

Har i alla fall precis överlevt ett dödligt träningspass med Frida! Först 3 kilometer på spåret, sen styrka i vårat lilla hemmagym, grymt för att vara oss!


14:09

Hej på eeeer! detta blir ett kuddfritt inlägg, jag lovar! haha..
 
vaknade tidigt idag av en jätteläskig dröm jag hade, usch.. satte igång pelle svanslös (bästa botemedlet mot mardrömmar: barfilmer) och försökte somna om, men det gick inte så bra. jaja, antar att det ändå är bäst att vänja sig vid att vakna tidigt.. två dagar till verkligheten, till rutiner, till inställda tåg och till skola. har aldrig varit så omotiverad till att börja skolan efter ett sommarlov som jag är nu. ÅNGEST. men man ska ju hinna fylla år innan också, 17 närmare bestämt. tråkig ålder tycker jag, men bara 366 dagar till 18 idag, wiiiihoooo!

-

Är ni trötta på kuddar? Det är inte jag, hehe.. Det är så himla kul att sy nu när jag har fina tyger så nu vill jag inte sluta! Har gjort en till blommig kudde under förmiddagen och är nästan ännu mer nöd med den tror jag!

Jag lovar, jag ska sluta bomba er med kuddar.. Snart..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1149174/images/2012/pic_5030caa1ddf2b33723004cb0.jpg" class="image">


Blommigt

Igår åkte jag och mamma till Eskilstuna och letade tyg. Kom hem med en full påse från panduro med tyger, sax (klantigt nog en vänstersax, men jag har ändå alltid tagit fel i skolan, hehe..), sytråd, måttband, spets och fina band! Det blev en lite för tidig födelsedagspresent och min kväll tillbringades vid symaskinen! Fick en massa bra tips av personalen på panduro så när jag började sy hade jag massor med idéer! Det blev en blommig kudde med spetskant runt om, jag tycker faktiskt att det blev fint!


Snett och vint

Det blev en till kudde igår! Det är väldigt snett och inte alls något proffsjobb men det är väl charmigt, eller? Haha jaja, övning ger färdighet!


Man tager vad man haver

Någonting jag verkligen vill kunna är att sy, och därför har jag helt enkelt bestämt mig för att jag ska lära mig det! Sydde ett kuddfodral för ett tag sen i ett jättefult gammalt tyg som vi hade hemma bara för att se om det gick, och det gjorde det ju, så igår fick jag en idé om ett nytt kuddfodral, behövde bara ett vitt tyg och en liten bit av nåt mönstrat tyg. Lakan är ju vita tänkte jag och tog ett gammalt underlakan, sen letade jag i mammas gömma med gardiner och dukar och hittade det blommiga tyget som egentligen var en långsmal duk och tadaaa, ett kuddfodral! Man får dock inte titta så noga på sömmar och sånt där men långt ifrån ser det ju okej ut, hehe! Vet inte ens om jag kommet att använda det här fodralet men det var kul att göra! Nu ska jag beställa tyg så jag slipper vara så påhittig när jag vill sy något...


let's gå

ooooj, vad bloggen har fått lida i sommar.. ska försöka komma igång igen, tror jag.. vet bara inte vad jag ska skriva om riktigt. vi får se hur det blir! så vad har jag gjort i sommar? inte ett skit. jag tror att jag har haft världens tråkigaste sommar och det känns ju sådär när skolan börjar om en vecka (ÅNGEST). har i alla fall bestämt att jag ska försöka vara mer positiv till skolan i år! (känner redan hur jag bryter mina egna löften..)

någonting annat som jag måste komma igång med är träningen, och att äta nyttigare. har varit väldigt dåligt med träningen under sommaren och det känns mer än nödvändigt i benen vid varje liten löprunda jag tvingat mig ut på. dessutom behöver jag få lite muskler, utöver dom få som tränas när jag springer, och nu har jag hittat fias blogg! hon har börjat med utmaningar varje vecka och dom tänkte jag hänga på! den här veckan är det plankan tre gånger om dagen, alltså totalt 21 gånger på en vecka! who's with me??
 
 

det finaste jag vet

blev precis klar med 14 timmars arbete, 7 timmar igår, 7 timmar idag, båda i sträck. jag har ont i ryggen och kramp i handen men det var det värt, för jag är riktigt nöjd den här gången! (okej, om jag ska peta så finns det en miljon grejer som kunde varit bättre, men nej, jag är NÖJD) jag la verkligen ner mycket arbete i den här, för jag ville att den skulle bli så bra som möjligt. tror faktiskt att jag vågar säga att det är den teckningen jag någonsin gjort som jag är mest nöjd med!
 
gjorde ett halvhjärtat försök till att rita samma bild för ungefär ett år sedan, ser man någon skillnad? haha!
 

RSS 2.0