Dreams and lies.

Godmorgon! Kom till Victor vid halv fyra igår och var helt stört trött, var inte så social utan sov mest hela eftermiddagen, hehe.. Victor gick precis till skolan och jag ligger kvar i sängen och har lov, inte helt fel faktiskt! Ska snart gå upp och äta frukost och sen runt tio ska jag knalla ner på stan och göra av med lite pengar, weeeehåååå!


Myshelg

Har haft en helg full med bara mys, treårskalas för världens finaste lilla tjej, umgåtts med familjen och Victor har varit här hela helgen, precis som det ska vara! Nu har Victor åkt hem och jag ska sätta mig och rita lite tror jag. Ut ska jag idag också för det är så grymt fint väder, hoppas att våren håller i sig nu! Sportlov är det för mig nu också och jg njuteeeer!


-

vill ha vår och sommar nu nu nu! blir så mycket roligare med kläder då. nu har jag hittat massvis med fina grejer, synd bara att jag inte har några pengar.. hehe. snart ny månad, kom igen nu våren!

Breakfast.


Arg.

Vilken jääävla skitdag det här har varit. Hatar tisdagar över huvud taget eftersom mitt schema suger, men idag.. Ingenting har gått bra, har varit irriterad på allt och alla och nu missade jag bussen till Södertälje syd med två
minuter vilket gör att jag missar tåget och min buss från Gnesta med tio minuter, sen går nästa buss tjugo i sju. Kul. Hoppas i alla fall att mamma eller pappa kan hämta mig. Annars slutade jag fyra och är hemma sju, tre timmar senare för att jag missade en buss med
två minuter. Dööööööööö.


.

Sometimes saying FUCK ITis the best decision.


This is the end

Imorse var jag snäll, gick upp med frukost på sängen till Frida och kände mig gullig, på silverfat och allt! Sen gick vi ut och gick och pratade om allt och ingenting. vid ett kom Hannah och melina hit och så gick vi ner och försökte lära melina att åks skridskor, vilket gick sådär... Nu sitter jag och melina och ritar och ikväll blir det melodifestivalsmys med familjen.


people suck.

jag är så arg och irriterad och trött på allt idag. alla människor har stört mig idag och jag vill bara gå och lägga mig under täcket och inte gå upp förrän det är sportlov. har lust att göra allt annat än att gå till skolan imorgon, vet inte riktigt vad jag gör där om jag ska vara ärlig.

Feeling weaker and weaker.

sitter hemma hos victor och är lite sjuk sådär, eller nåt. här är jag i alla fall och jag är glad. victor är i skolan och jag har kollat på top model och ätit godis, funderar på att gå ut och gå en stund sen, men det snöar så mycket så jag vet inte. fast har ju inte så mycket annat för mig såå... ja, frukost och promenad får det bli.
igår var det alla hjärtans dag och jag bryr mig egentligen inte så mycket om det, tycker det är mysigt att fira på något sätt men tycker illa om hela grejen att det handlar så mycket om att köpa grejer (kan i och för sig tycka att det är gulligt att köpa något litet och så, men det får inte bli för mycket) och att alla som inte har pojkvän eller flickvän ska deppa hela dagen. sen tycker jag att det är fel att det är så fokuserat på just pojkvän och flickvän, man kan väl lika gärna fira med en kompis eller med familjen? så jag och victor gjorde egentligen inte speciellt mycket igår, kollade på film och åt godis, sen somnade vi typ. alla hjärtans dag är inget för mig, men victor är fin.

Valentines day

Det här är en dålig dag. Dålig dålig dålig. Har varit på dåligt humör sen jag vaknade. Inte av samma anledning alla andra, som är bittra över att dom inte har någon att fira alla hjärtans dag med och bombar facebook med det. Nej, förmiddagens lektioner är hemska och jag slutar fyra, hade stor lust att ligga kvar i sängen imorse. Är dessutom förkyld och har ont i huvet, sen att magen är som den är får väl vara en bonus.. Positiv tjej idag, det enda jag ser fram emot är att träffa Victor sen, förhoppningsvis.


They all make mistakes and so did we.

Igår spenderade jag förmiddagen med grey's anatomy och sen kom Sandra hit. Vi gjorde väl inte så mycket egentligen, somnade tidigt i jeans ovanpå täcket, vaknade tidigt imorse och gick ut på promenad och lite så. Sen åkte hon hem vid typ ett, jag kollade lite mer på grey's och sen har jag suttit och ritat i fyra timmar ungefär. Nu har jag tagit en paus och ska kolla på kontoret och störa mig på Ove Sundberg..


forget how much it hurts and try again.

sitter i skolan och väntar på att min första lektion ska börja. onsdagar är sjukt sega. börjar halv tolv men måste vara i skolan kvart över nio, det är då det verkligen suger att bo i laxne. dessutom, när jag väl börjar, så har jag bildteori i tre timmar.. inte världens roligaste. menmen, har pluggat lite i alla fall, men inte kommit så långt egentligen, hehe. måste börja använda den här tiden till något vettigt.. nu är det i alla fall bara femtio minuter kvar tills jag börjar sååååå, tummen upp för onsdagar!

before i die

"life isn't about finding yourself, it's about creating yourself."

If you're a bird, i'm a bird.

Blev en hemmadag idag eftersom min mage och jag inte kom överens imorse. Känns lite surt ändå för nu är det bättre, men jaja. Spenderar morgonen med the notebook, världens finaste film. Kommer snart grina som en bebis, men det hör till.


I am lost in pain without you

nu var det längesen här så jag tänkte bara uppdatera och säga att jag lever typ. sen jag sist skrev har jag haft det super. hängt med lite fint folk i skolan, i stockholm och i nyköping. bokat upp mig för romme resa femte mars har jag gjort också, kanoooon! helgen har jag spenderat i nyköping med victor. åkte dit i fredags kväll, somnade väl typ direkt när jag kom dit, haha. igår tränade victor halva dagen ungefär och sen bakade vi äppelkaka och umgicks med hans mamma litegrann. kollade hockey på eftermiddagen (okej, jag sov..) och melodifestivalen på kvällen. idag¨blev det lång sovmorgon och sen kollade vi hockey igen, sen okte jag hem vid halv sex. fin helg med en fin kille.


RSS 2.0