fult blir fint

idag har jag suttit i mitt rum hela dagen och pysslat med min anslagstavla. tycker alltid att dom är så himla tråkiga och fula, så jag piffade upp min lite! hittade en gammal duk som mamma köpt för länge sen men aldrig använt som jag tog och klädde in hela anslagstavlan med och sen hängde jag bara på grejer som jag tyckte var fina! är ganska nöjd faktiskt, även om den känns lite... tom? men det är ju lätt att fylla på med grejer och byta ut och fixa så det blir nog bra om ett tag!
 

-

i förmiddags tillbringade jag några timmar med att rita lite. har inte haft några egna idéer om vad jag ska rita på jättelänge så jag kopierade lite och målade av en av lovisa burfitts illustrationer. jag älskar verkligen att måla med akvarellpennor! det är oftast väldigt lätt och det blir nästan alltid fint, man kan göra lite vad som helst med dom.
jag längtar efter att få sätta upp den på väggen, tror det kommer bli jättefint! hittade två ramar här hemma som i alla fall får funka just nu och satte in en gammal teckning i den ena. just nu får dom pryda mitt än så länge väldigt tomma skrivbord! (mest för att jag inte riktigt har kommit fram till vart jag ska ha dom än..) nu ska jag gå och måla på mer svart färg på det tomma skrivbordet, som blev lite misshandlat när vi satte upp det..

fint

här har det varit tyst ett tag. ingenting att blogga om helt enkelt, tills nu.
 
jag tror att jag har hittat världens finaste blogg. jag sitter och blir helt ivrig när jag skriver det här inlägget för jag har fått så mycket inspiration av den här bloggen! bloggen heter http://www.pastill.nu/ och drivs av en tjej som heter Malin. den är full med pyssel, fina bilder och små tips om allt från bakning till inredning. jag blir bara jätteglad av hennes blogg och jag får massvis med idéer som jag vill sätta igång med direkt!
såg att bilderna är olika stora och att dom kapas lite hur dom vill men jag orkar inte försöka förstå mig på det just nu.. (ja, jag är otroligt teknisk och sådär..)

RSS 2.0