i'd never want to see you unhappy

äntligen fredag, behöver helg. snart lov också, längtar ihjäl mig! efter skolan idag gick jag och linda ner på stan en snabbis, vi skulle kolla kläder man hade ingen lust så vi gick och käkade istället, myys. kom väl hem för en timme sen ungefär och ska snart vända ner till gnesta och nyköping igen, där jag tänker tillbringa hela helgen. hade först tänkt stanna hemma ikväll men behöver komma iväg tror jag, behöver victor. misstänker däremot att jag kommer somna när jag kommer dit för jag orkar knappt hålla ögonen öppna nu, hehe... kul sällskap och sådär! men det är ju typ som vanligt när vi umgås, jag sover hela kvällen och victor sover hela morgonen!
image description

.

Kom på mig själv med att skrika håll käften åt alarmet det första jag gjorde imorse, lite halvsovandes sådär, hehe.. Nu sitter jag på tåget påväg till en lång skoldag, slutar vid fyra och är hemma halv sex, dö tisdag, dö.


to make a mountain of your life is just a choice

under en lång period har jag känt mig nere och ledsen av olika anledningar eller av ingen anledning alls. jag har haft svårt att sätta fingret på vad som fått mig att må dåligt, även om jag nu kanske börjar inse att det finns en del saker som påverkar mig mer än vad jag trott. men den senaste veckan har mitt humör vänt helt och jag känner mig bara glad och jag mår bra! jag har en energi som aldrig verkar ta slut och jag vill ut och röra på mig hela tiden. jag har lagt av med att äta massa skit under veckorna (okej jag ska inte ropa hej än, men två veckor har jag klarat och jag ska fan hålla det här!) och jag kommer ut varje dag och springer eller går. jag vet inte om det är det som får mig att må så mycket bättre, men något är det och jag tror faktiskt att det handlar mest om att jag har ändrat min egen inställning till saker och ting. för det är vad jag alltid har sagt, det handlar om inställningen.


sunday

blandat från helgen som har spenderats med mina bästa.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description


-

Kom hem från skolan och stack ut och sprang direkt, ungefär två kilometer, det går bra nu! Ska laga mat nu och sen försöka städa mitt rum tänkte jag, ser ut som skit. Plugga kanske man ska hinna med också.. Vi får se!


Good morning

Gick och la mig vid åtta igår och ändå är jag trött idag, vad är det här?! Idag är det torsdag (no shit?) och veckan har gått fort för en gångs skull, snart heeeelg! Fint väder är det också, skönt!

Mest för att jag inte hade några andra bilder så fick ni en bild på min frukost, kuuul!


hands up and touch the sky

försökte blogga lite från mobilen imorse, men den ville inte samarbeta. har i alla fall haft en lång och jobbig dag i skolan och kom väl hem för lite över en timme sen. åt mat, gick ut med zeera och nu ska jag snart gå och duscha, så rolig kväll har jag. inga roliga bilder kan jag bjuda er på heller, jag är helt enkelt tråkig idag.

.

Har precis sprungit runt scaniasjön - i onödan... Pulsklockan man skulle ha funkade när jag sprang iväg men när jag kommer tillbaka visar den fel. Kul, verkligen. Helt slut blev jag också, men jag stannade inte en enda gång (okej jag vet att det är en pöl man springer runt typ men det är långt för mig..) så det känns ju bra i alla fall! Nu sitter jag på tåget och mår illa igen, inte så kul.. Ska i alla fall till Victor senare ikväll och det har jag längtat efter så min jävla mage får se till att bli bra, punkt.


Kalendern visar måndag, men vi lever lördag kväll

Inte laddad för en skoldag alls. Mår illa och vill helst ligga hemma i sängen just nu, men nej. Jag ska till skolan och springa runt scaniasjön, inte vad jag har lust med nej.. Men det är fredag i alla fall och det är ju bra!

Bild från morgonpromenaden igår, mysigt väder var det. Nu är det grått.


sunshine

har inte en måndag som jag vill slå i facet men inte en toppendag heller. kom till skolan och fick veta att jag hade två lektioner så jag slutade halv tolv, då gick jag, linda och maria hem till linda och drack te och myste i solen och sen åkte jag hem. blir glad av solen men annars så.. ja, okej dag. ska i alla fall ut nu tänkte jag, vet inte vad jag ska göra men ut ska jag. känns ju inte riktigt okej att sitta inne och titta på det fina vädret.

From now on, only you and I

blev klar med en teckning som dragit ut på tiden jättemycket. skulle ha börjat för typ två månader sen med den men det gick inte alls bra och det tog tid innan jag kom igång. började ordentligt förra veckan tror jag och idag blev den klar! det är andreas, fridas pojkvän, som har bett mig göra en tavla till sin lägenhet. den är ritad på A4 men andreas skulle skicka in de för förstoring och sådäär. han blev jättenöjd i alla fall och det var det jag ville så jag är också nöjd!

.


warrior.

ooooj, trodde inte det hade gått en vecka sen sist... dog inte i skidbackarna i romme, har bara haft annat för mig. men nu är jag tillbaka!

victor har varit här hela helgen och vi har inte gjort något speciellt alls, inte så intressant att skriva om min helg alltså.  har en sjuklig söndagsångest och försöker att göra allt förutom att tänka på att jag ska till skolan imorgon, går sådär.. har i alla fall varit ute och gått och nu ska jag sätta mig och rita lite, vill bli klar med den jag håller på med, tror den kan bli bra faktiskt!

vill ha sommar och fina shorts och bruna ben och allt det där ni vet.

Home is wherever i'm with you

Good morning, good moooorning, oh what a lovely day! (hemska barndomsminnen...) sitter på tåget till skolan, har en sån där kul onsdag då jag börjar halv tolv men är i skolan kvart över nio.. Men är på bra humör idag i alla fall och när jag kommer till skolan ska jag sätta mig och skriva en inlämning om hur man gestaltade människor i bild och form i Egypten och Mesopotamien, låter det kul? Eeeeeh, ja.. Precis.. Ha en lovely daaaaay!


It's you

It's you. It's always been you.


waiting for you

godmorgon! har sovit jättedåligt inatt men ändå vaknar jag halv åtta... surt. idag ska jag fixa en massa grejer till imorgon och sen ska jag åka in till södertälje och sova hos linda, för imorgon ska vi samlas kvart över sex och åka till romme. är inte alls lika sugen på att åka till snön nu som jag var när jag anmälde mig men det blir säkert kul, om jag nu lyckas stå på skidorna, hehe...


art is anything you can get away with.

min sysselsättning ikväll förutom andra chansen.
image description

Här glider kingen in

Igår åkte jag lite spontant till Gnesta med Frida och umgicks med henne och Caroline. Kollade på big brother typ hela kvällen och jag hatar att erkänna det men jag börjar fastna lite halvt för skitprogrammet, usch. Inte riktigt okej... Idag var jag och kollade på när victor spelade match i Gnesta och sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Sitter och kollar på andra chansen nu och Sean banan gör min kväll! (ja pappa, jag skrev det bara för att du älskar honom så mycket! Pusseeeeen)


live love laugh

in the end, what we regret most are the chances we never took.









RSS 2.0