Kyla

Usch vad jag vill bort nu. Bort från kylan, bort från skolan, bort från allt. Jag vill ta studenten, börja jobba, skaffa en lägenhet, ta körkort, ha pengar, fylla 18. Men mest av allt vill jag bort från skolan. Trött på allt.


Ensam.

Drömde massa drömmar om en misslyckad student imorse, usch.. Hemsk tanke.

Sitter i skolan nu och har engelska, all alone, och hoppas för mitt liv att Linda snart kommer.. Går bara till två idag i alla fall, så kanske kan överleva ändå.. Sen ska jag hem och äta tårta (som jag säkert måste baka..) för Rasmus fyller 19 idag. När blev vi så gamla??

Har inga roliga bilder att bjuda på så ni får kolla på min instagram istället, lisalindquisttt med tre T heter jag där.


Vetekudde

Vaknade imorse och mådde illa, tillbaka till sängen var det enda som gällde. Har legat i soffan hela förmiddagen tills jag kände att jag var tvungen att göra någonting. Sydde en vetekudde för ett tag sen som min älskade hund bet sönder efter några dagar, så den satte jag mig och lagade nu. Den kunde ha fått lite mer vete men jag tycker om den ändå!


every day is a second chance.

japp, ut i mörkret igen. klockan stod på 05.25 imorse (som alla andra dagar) och hela min kropp protesterade. men upp kom jag och nu väntar skola och naturkunskapsprov. vill dra en mössa över huvudet och dra på mig en mysig stickad tröja, så kanske jag skulle kunna överleva den här dagen, men någon mössa har jag inte och just nu har jag en t-shirt på mig. tror jag ska försöka hinna med att köpa mig en mössa efter skolan idag, för jag har längtat efter en hela veckan. sen ska jag hinna hem och skriva engelsk filmanalys och efter det försöka hinna ner till gnesta för träning. har dessutom en superhjälte som ska målas och ett matteprov att plugga till nästa vecka. hmm.. från inget att göra till allt på samma gång. hur lyckas jag jämt?
 

"free at last"

Det är mörkt ute och jag ska snart gå till bussen. Jag vill inte ens tänka på att behöva gå ut. Ännu mindre sätta mig på en buss, för att sen sätta mig på ett tåg, för att sen sätta mig på ännu en buss för att komma till skolan. Denna långa, helvetes dödstisdagen har jag lust att ligga i min säng, med en bra bok och något varmt att dricka hela dagen, men tydligen får man frånvaro om man inte är i skolan? Vet inte vad det där är för påhitt...

Alltså jag vill verkligen tycka om hösten, för den kan vara så himla fin och mysig, men tyvärr är det ju inte det man minns, eftersom de flesta dagarna på hösten är gråa och regniga. Dessutom så har jag inte riktigt tid att älska hösten, för när man går upp halv sex och kommer hem halv sex hinner man inte riktigt se så mycket av den. Vill inte vara negativ, men det är jag.

"free at last" - gud så jag längtar. Vill bort.


Life

Längesen jag skrev nånting här nu. Känner inte att det finns något att skriva om, det händer inte så mycket. Kämpar på med skolan, försöker få tillräckligt mänga timmars sömn, letar tid till att umgås med mina fina.. Jag försöker hinna med allt som måste göras och allt jag vill göra på samma gång. Vissa får alldeles för lite av min tid, det går inte ihop. Vill ha alla runt mig, hela tiden.

Just nu ligger jag i sängen i mitt fina vita (fortfarande ganska tomma) rum, bredvid världens finaste kille. Ligger på hans arm och lyssnar på när han sover, tycker om livet idag.


RSS 2.0