make it happen

tidig morgon såhär första dagen på lovet, men det gör inget. ska dra till nyköping och hänga med min boy i ett par dagar, blir braaa. nu ska jag hoppa in i duschen sååå, det här blir nog det sista ni hör av mig på några dagar, för jag orkar aldrig blogga när jag inte är hemma. men vi hörs någon gång!

bad day.

dagen har varit skit. från början till slut. nu går jag och lägger mig, godnatt.

.

okej, nu har jag sovit gott och vaknat utan ont i magen, så idag ska jag till skolan om jag så ska släpa mig själv i håret hela vägen till södertälje!

clayton

blev ingen skola för mig idag. åkte till gnesta, fick äckligt ont i magen och åkte hem. nu sitter jag i soffan och grinar till oprah. så jävla hemskt. det handlar om en kille som när han var sex år gammal blev brutalt misshandlad under flera månader. han blev inlåst och fastkedjad i en garderob utan varken mat eller vatten. han blev pissad på, spottad på, tvingad att dricka diskmedel. allt det här av hans egen pappa och styvmamma. nu sitter han där, som vuxen och berättar om allting. alla händelser och allt han upplevt. trots allt det här har han inte grävt ner sig i något litet hål och blivit förstörd av det, som vem om helsst skulle bli. nej, han väljer att vara glad. varje dag. han vill vara en bättre människa än vad dom var.

dreams.


life is about not knowing

firade rasmus med sjukt god mat, pannkakstårta och min fina familj igår. vaknade tidigt idag, men bredvid världens bästa, så det gjorde ingenting. vi låg och tittade på tzatsiki och sen gick vi upp och åt frukost. vid elva åker victor hem och jag åker med mamma, hannah och melina till eskilstuna för att försöka hitta ett par jeans. sen ska jag hem och göra absolut ingenting. toppeeeeen!
finaste

morgonmys

vaknade tidigt idag och sitter och tittar på emil med melina. ska snart äta frukost och sen gå ut med zeera tror jag. senare idag kommer victor och sen ska vi fira rasmus. 18 år blir han, siiiick!
jag måste ju i alla fall ha världens gosigaste hund.

bara du

nu drar jag till skolan för mina två lektioner. känner mig lite halvsjuk och magen är som vanligt inte som den ska, men vi kör ändå. det är ju fredag!

running away from your problems is a race you'll never win.

åh jag blir så arg. började på en teckning igår som var så bra i huvudet och jag hade värsta tanken med den, men när det kom ut på pappret blev det inte alls som jag tänkt mig. därför tänker jag inte ens lägga ut den. den är inte ens helt klar, och jag tänker inte göra klart den heller.

.

nähe, sjukanmäld ännu en gång på grund av magen. kul liiiiiiv.

jag mår bra nu.

somnade vid tio, vaknade vid tolv och trodde att jag skulle gå upp. hade sjukt ont i magen och har inte kunnat somna efter det. nu sitter jag nere i soffan och kollar på web tv. har en känsla av att jag inte kommer kunna somna på ett bra tag. får se om jag lyckas ta mig till skolan imorgon..

when you look at me

sitter nerbäddad under ett täcke i soffan och kollar på idol med mina kära föräldrar. pappa är i och för sig mest inne i sin nya iPhone, som jag inte alls är avundsjuk på.. förresten, är det någon som vill köpa en mage på blocket eller? krånglar aldrig, gör aldrig ont. perfekt mage helt enkelt (känn min ironi). lägger ut en annons om någon är intresserad, bara att kommentera det här inlägget. efter idol går jag och min älskade mage och sover. så godnatt.

we could all use a little hope sometimes.

aldrig. tillräckligt. bra.

forever and always.

hur kan man bli så slut i huvudet av att måla en hel dag? har målat av frukter och grönsaker i nästan sju timmar, seeegt. eftersom jag inte kan måla heller så blir jag arg på mig själv, så det är typ vad jag har gjort idag. målat grönsaker och svurit åt mig själv. och jag förstår inte riktigt hur man lyckas att INTE bli färdig på sju timmar...? sick.

ja ä inte bitter

hej. tänkte blogga men har ingenting att skriva. trött på den här dagen. går och sover. hejdå.

det är du som får mig att orka

har haft en hemsk helg och har ingen lust att skriva. vi hörs när jag är på bättre humör.
hittade en gosig bild på datorn i alla fall, världens finaste människa.


only you.


kan inte tänka jag står bara här och ler

gud så skönt att det är fredag! jag behöver helg nu känner jag. den här helgen kommer för omväxlingens skull inte att tillbringas i nyköping, utan i eskilstuna med min fina syster och systerdotter. eller ja, åtminstone systerdotter. ska vara barnvakt åt henne i deras nya lägenhet imorgon under dagen medan mamma och hannah flyttstädar den gamla, blir kanon. känns som att jag inte har träffat melina på jättelänge.

The clock ticks life away

sitter och käkar frukost framför datorn och försöker förbereda mig för veckans v ä r s t a dag. går till 15:40 och har dessutom historiaprov, som jag fortfarande inte har fått koll på.. ska kolla lite i papprena när jag sitter på bussen men sen får det gå som det går. känns inte så roligt heller att jag inte är hemma igen förrän om typ elva timmar.. döda mig.

-

här är min senaste teckning! någon som kan se vem det är? jag tycker själv inte att det är jättelikt, men är ändå nöjd med hur den blev.

kanelbullens dag

känner att uppdateringen inte är på topp, men jag har inte orkat bry mig. mycket plugg som jag försöker få ordning på och sen går dagarna alldeles för fort. min hjärna hinner inte med.. skrev ju att teckningen som ni fick en smygtitt på skulle komma upp "senare"... ja, man kan väl säga att det är senare nu och jag har fortfarande inte tagit kort på den. men det kommer, någon gång... någon som vill veta hur min dag har sett ut?? ja, tänkte väl det. gick i skolan till tolv, var hemma kvart i tre, sen dess har jag bara pluggat historia och bakat kanelbullar med frida. känner mig grymt stressad. har historia prov på torsdag och jag kan ingeeeentiiiiiing. bra däääär!

RSS 2.0