säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

det där pluggandet blir det nog inte mycket av idag är jag rädd för.. jag är på alldeles för bra humör för att förstöra det med historia eller geografi. dessutom skrev sandra nyss att hon slutade om en kvart och bara skulle hem och packa och sen skulle hon komma, såååå.... plugget får vänta till en annan dag, hehe.


I promise I won't turn around and I won't let you down

vaknade vid halv sju när frida gick upp, men lyckades faktiskt somna om och vaknade för ungefär en timme sen, skööönt! på dagens schema står först och främst plugg.. lite mindre skönt. men jag ska faktiskt försöka få mitt historia prov klart och kanske även geografin..? då har jag varit duktig isåfall. senare idag, när sandra har jobbat klart så kommer hon hit och sover här och sen drar vi till eskilstuna imorrn och letar lite kläder, behövs verkligen.

skulle egentligen följt med till eskilstuna redan idag, fast för att kolla på när yoel tävlar, men jag kände att jag behövde den här dagen till att plugga. frida och kanske rasmus (?) är i alla fall där och jag hoppas det går bra för yoeeel.

I'm on the right track

gymnasievalet bekräftat och jag har inte valt något av det jag tänkt på tidigare, men det känns bra.
allt känns bra nu, det är skönt. kommer att sakna min klass en hel del, men nu känns det inte lika hemskt att tänka på gymnasiet längre i alla fall.

hold your head up, and you you'll go far

igår när jag kom hem från skolan råkade jag göra misstaget att tänka tanken: "det här är en rätt bra dag och jag är på rätt bra humör." uppenbarligen ska man aldrig tänka så.

sitter och har precis käkat upp min toast och ska försöka samla kraft att gå och byta om, sen blir det skolan och jag kom just på att det är fredag, men jag ska inte tänka tanken, hehe. eftermiddagen spenderas tillsammans med frida m och det känns behövligt.

if you ever forget how much you really mean to me, everyday I will remind you

You can count on me like one, two, three,
I'll be there. And I know when I need it
I can count on you like four, three, two,
and you'll be there.







fyra lager kläder

tre par strumpor, ett par strumpbyxor, ett par leggings, mjukisbyxor, linne, två tunna, långärmade tröjor och tjocktröja. plus jacka, raggsockor, termobyxor, mössa och vantar.
äre vinteridrottsdag eller?

28. mina ambitioner

jag tror att alla som följt min blogg ett tag och alla som känner mig har förstått att jag har höga förväntningar på mig själv när det gäller skolan. jag har alltid fått höra att jag är ambitiös och tar ansvar, och det försöker jag väl också att göra. jag kan säga att jag har höga mål för mina slutbetyg till sommaren, men jag tänker inte säga exakt vad dom målen är, för om jag inte lyckas så är det bara några få som vet om det. för ett litet tag sen kände jag att jag verkligen inte orkade plugga alls. jag kände att jag inte alls hängde med i skolan men nu känner ajg att jag är påväg upp. jag hänger fortfarande inte med som jag gjorde förut, men jag orkar åtminstone ta tag i pluggandet och det känns bra, för jag vill verkligen klara av det här, och det skulle kännas förjävligt att misslyckas och veta att jag inte gjorde allt jag kunde.

27. detta saknar jag





Don't ever look back

igår tillbringade jag hela dagen i gnesta ishall, från kvart över nio till halv sju, så jag är typ fortfarande frusen. det var företagsturnering och victor spelade jättebra, deras lag vann hela turneringen och han blev bästa målvakt, så det var rätt kul, även fast jag frös, haha.
på kvällen tittade vi på melodifestivalen med victors mamma och en del av familjen Löfgren, sen gick vi upp och sov, båda somnade väl på några minuter, haha. blev hämtad vid kvart i ett av mamma och sen dess har jag suttit lite vid datorn och sen har jag faktiskt skrivit klart hela mitt musikföredrag, inte illa pinkat eller vad säger man? nu ska jag plåga mig själv med lite geografi tänkte jag. skulle inte sitta fel med ett MVG till sommaren va?


I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is while you're in the world

min fredagskväll har varit riktigt bra. har bara tagit det lugnt och inte gjort speciellt mycket. läxhögen har hela tiden funnits i mitt bakhuvud, men jag sköt det ännu längre bak och tog ett bad med tända ljus istället. kände att jag behövde det bättre än läxor, hehe. fortsatte kvällen med chokladbollar och let's dance tillsammans med mina föräldrar. fredagsmys är nog rätta ordet för ikväll.
nu ska jag försöka få min osociala pojkvän att prata i telefon med mig, och sen ska jag sova, ska ju upp tidigt och åka till gnesta imorgon.

.

fan vad jag hatar geografi. jag suger på det men om jag bara gör den här enda uppgiften bra så kan jag få MVG... dream on lisa...

but dreams are not enough

pallrar mig iväg till skolan idag i alla fall. vågade inte chansa på att jag får göra nationella provet efteråt, hehe.. mailade och skrev på facebook till ann-sofie men fick inget svar, så det får bli skolan idag. slängde på mig ett par leggings och en lång skjorta och så blir allt jäääättebra.
bild från i helgen.

say goodbye to yesterday

har legat i soffan precis hela dagen och bara haft ångest över att jag borde plugga, men jag har faktiskt inte haft orken. jag har mått illa till och från hela dagen och haft ont i magen i stort sett hela dagen. det lutar åt att jag blir hemma imorgon också ifall att så jag får väl plugga då.. skulle egentligen behöva ta mig till skolan för att göra NP i svenska, läsförståelse.. men jag hoppas på att jag kan göra det senare.
lite nytta har jag faktiskt gjort idag, satt precis och punktade ner fakta till mitt musikföredrag. fick bli om nickelback. haha, egentligen lyssnar jag inte speciellt mycket på dom, men det fanns rätt mycket information om dom så det fick bli så.
fasen vad roliga inläggen blir när man är sjuk...

trött tjeeej.

.

är hemma från skolan idag, mådde illa hela natten och sov nästan ingenting. mår bättre nu, men är så sjukt uttråkad och stressad över att jag missar ännu en dag i skolan.. man missar så mycket och det änns som att jag är sjuk hela tiden just nu.. inte okej.

som sagt, sjukt uttråkad.
Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? nepp
2. Är du lycklig? jodå
3. Är du uttråkad? haha, ja
4. Är du ledsen? Nääe, känns onödigt
5. Är du italienare? neje
6. Är du cooling? klart!
7. Är du från irland? Neeeepp
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Yesbox

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
2. Har du någon gång blivit sårad? kanske
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? nepp
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? yees
6. Har du haft en hemlig beundrare? ett litet tag kanske? haha
7. Är du kär? ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor? absolut!

Tio saker, två alternativ!
1.
Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? beror väl på hur det ser ut, haha.
3. Katter eller hundar? hundar, helt klart.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa
5. Tv eller internet? beror på, men oftast internet tror jag
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? det beror väl på
8. Pengar eller lycka? kan jag få både och? haha, nej men lycka.
9. Dag eller natt? dag. jag hatar nätter.
10. Msn eller mobil? mobil.

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? haha, har bara gjort det en gång, och då kom vi undan.
2. Brutit ett ben? Nope
3. Gjort nåt du ångrar? yes.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, skulle aldrig våga.
5. Ljugit för någon du tycker om? Joo..
6. Ätit en hel tårta? skulle inte tro det, haha.
7. Gjort bort dig offentligt? Haha.. Jo
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? haha, om småbarnskärlek räknas?
9. Gråtit när ett husdjur dog? japp
10. Velat försvinna? helt? nej.

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? till rasmus.
2. Telefonsamtalet du fick? från victor
3. Personen du var med? victor
4. Roligaste grejen som hänt senast? inte att ligga och må illa i en obekväm soffa i alla fall..
5. Personen du sms:ade? victor
6. Du kysste? victor
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? Ingeeen aning
8. Du kommenterade? frida marklinds status
9. Du tillbringade natten med? ska man säga victor? sov ju hela natten i soffan, haha...
10. Du kramade? victor

26. min favoritplats

jag har bara varit där en gång, men jag vill så sjukt gärna åka tillbaka både en och två gånger. ingen teckning på mobilen, ingen dator, mitt ute i skogen, utan grannar och i ett läskigt hus. det var så sjukt läskigt i början, att vara i det där huset, men sen blev det faktiskt riktigt mysigt. bara med familjen i tre dagar och inte tänka på någonting. fast det bästa av allt var inte huset, det var rotsidan. ååh, vill diiiiit!

rotsidan


sen måste jag faktiskt säga, att jag trivs jäkligt bra där jag bor. vad säger man, borta bra men hemma bäst? ja, faktiskt. jag har bott på samma plats i samma hus sen jag var ett år gammal, och innan det bodde jag i ett annat hus, också i laxne. hur jobbigt det än kan vara att bo i laxne, så är det ändå hemma, och det tror jag att det alltid kommer att vara för mig.


25. mina rädslor

hoppade över 24, den var konstig..

jag har kommit på att jag nog egentligen är en riktig mes, jag är rädd för precis allting. jag vågar knappt gå ner i källaren och duscha själv ibland, för att jag tänker att någon ska vara där nere. skräckfilmer är det värsta jag vet och jag grinar nästan varje gång jag tittar på en. jag har också en sjuklig fobi för älgar.. eller ja, nästan alla vilda djur. precis som att jag är sådär överkänslig så är jag nog också riktigt, riktigt övermesig. (kan man säga så..? ja, nu kan man) jag ska försöka lista upp några saker jag är rädd för:
- älgar
- skräckfilmer
- att sova själv efter att ha tittat på skräckfilm
- eld
- djupt vatten
- hål i marken (där det ser ut som att det bor ett djur)
- mörker
- äckliga människor som kanske kan finnas när man är ute och det är mörkt

nu kom jag inte på så mycket bara för det, men jag orkar inte tänka mer, så det får räcka såhär.

fight back

jag har så sjukt mycket som jag borde göra, men inte gör. jag borde plugga hemkunskap, jag borde plugga matte, jag borde börja på båda mina SO inlämningar, jag borde rita till bilden, jag borde baka till imorrn.. men jag gör det inte. jag tänker att "jag gör det sen", men så blir det inte. det vet jag ju. jag vet inte vad som har hänt egentligen, jag har bara ingen som helst motivation till att plugga. jag har alltid haft lätt i skolan och det har jag ju fortfarande, men jag hittar inte orken. jag hittar inte det som gjorde att jag tyckte att skolan var rolig förut. jag vet inte varför, men jag har ändrat inställning till allt och då funkar ingenting för mig. för det är så, det handlar om inställningen, åtminstone för mig. jag måste ändra inställningen, hitta tillbaka till den motivation och den positiva inställning jag hade förut. det handlar om inställningen, så måste det vara.

The rest of your life is a long time, and whether you know it or not, it's being shaped right now. You can choose to blame your circumstances on fate, or bad luck, or bad choices. Or you can fight back. Things aren't always going to be fair in the real world, that's just the way it is. But for the most part you get what you give. Let me ask you all a question, what's worse: not getting everything you wished for or getting it but finding out it's not enough? The rest of your life is being shaped right now with the dreams you chase, the choices you make and the person you decide to be. The rest of your life is a long time and the rest of your life starts right now.

One tree hill.

23. det här får mig att gråta

eftersom att jag är en sån där överkänslig och jobbig människa så gråter jag för precis allt, och har alltid gjort. jag börjar gråta om någon annan gråter, jag börjar gråta om någon (oftast min syster..) säger något dumt till mig och jag börjar gråta om jag bråkar med någon, speciellt när man blir sams. jag har också blivit väldigt blödig på sista tiden och därför grinar jag till sorliga filmer eller tv-program också, vilket jag aldrig gjort tidigare. den här listan skulle kunna göras så stört lång, eftersom jag som sagt är så där jobbigt överkänslig, men det här får räcka.
tyckte bara att jag såg så glad ut.

jag kan inte skilja på

sitter här och äter frukost (titta jag fick fil på fingret, äter jag väl upp deet!) med en stor jävla klump i magen. gymnasiemässa idag, i nyköping. kommer inte göra mitt val ett dugg lättare. jag hatar gymnasiemässor.
men jaja, det kanske blir bra det här ändå..

RSS 2.0