All they see is scars

Har precis ätit frukost och sitter och dricker varm oboy (som jag förövrigt lyckades koka, I MIKRON..) för att försöka få bort mitt halsont. Har sovit som en kratta inatt och vaknat hela tiden av min förbannade hals. Har alltså ingen lust alls att jobba, men vad gör man inte för pengarna.. Det är i alla fall fint väder idag, vilket inte gör jobblusten större, men man kan ju försöka vara positiv! Något som faktiskt är bralär att det är sista dagen den här veckan och sen är det bara en vecka kvar till riktigt sommarlov, wiiiie!

keep me in your heart, i'll stay there forever

nu är jag sådär äckligt trött igen. jag är trött på att jobba, trött på barn, trött på att gå upp tidigt.. men mest av allt är jag bara trött. fattar verkligen inte hur man kan bli så trött av att jobba på dagis, igår pratade jag med linda (bästa) i telefon till halv tio och efter det somnade jag nästan direkt. nu ligger jag redan i sängen och är klar för att sova och klockan är nio, stört. ska snart sätta igång gossip girl och sen sova, men tänkte bara visa vad jag har pysslat med ikväll. har haft världens ritlust i flera dagar men vad jag än har gjort så har det inte funkat så idag satte jag mig bara och gjorde något oseriöst som jag visste skulle funka; disney figurer. jag har alltid älskat disney och kommer alltid göra, blir aldrig för gammal.

-

okej, jag har insett att jag inte är så bra på det här med vardagsbloggning.. det kommer några osammanhängande inlägg någon gång i veckan och jag kan tänka mig att det inte är så väldigt intressant för andra att läsa att jag har ätit frukost och tittat på film och vad jag nu har gjort. det känns liksom rätt meningslöst att blogga om. därför har jag tänkt på att göra om min blogg. jag tänker att hela bloggen ska handla om det jag tycker är roligt och som jag tycker är roligt att blogga om, vilket är teckning. jag hoppas att om jag bloggar om något som jag själv är intresserad av och tycker är kul så kanske inläggen kan bli lite roligare att läsa! syftet ska vara att visa mina teckningar, visa vad jag inspireras av, och (förhoppningsvis) inspirera andra. jag vill att fler ska se vad jag gör och då måste min blogg bli lite roligare!
 
jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med alla gamla inlägg då dom inte kommer passa in med den "nya" bloggen. de allra äldsta kommer jag nog att radera för dom är mest pinsamma att gå tillbaka och läsa, haha, men de lite nyare kan ju faktiskt vara kul (åtminstone för mig själv) att kunna gå tillbaka och titta på. jag funderar lite på att göra en helt ny blogg men ändå ha kvar den här, mest för mig själv då, även om jag bara kommer blogga på den andra? jag vet inte. jag tror att det får bli en ny blogg faktiskt. men det jag måste börja med att fundera på är först och främst en ny design. jag vill ha mina teckningar med i själva designen och man ska se vad bloggen handlar om även om man inte har läst några inlägg. problemet är bara att jag inte kan ett dugg om design så jag får nog flirta med min syster där tror jag... antagligen så kommer det här med min "teckningsblogg" ta ett tag, men så länge så bloggar jag här som vanligt! jag är i alla fall jättetaggad på den här idén och jag hoppas att andra tycker att det är lika kul som jag!
 

la la love

bilder från klassträffen i fredags. rulltårta och saft hos bästa Ann-Sofie, mys på klemmingen, volleyboll, godis, prat, skratt, fotboll och rå korv (ja vi fick aldrig igång grillen...)

gnäll

jag kan inte förstå hur trött man blir av att jobba på dagis. hade min första dag igår och jag är helt slut! somnade en stund förut och jag skulle utan problem kunna somna nu igen, men då somnar jag väl inte ikväll istället.. känner att jag borde komma ut och springa också, eller träna på något sätt i alla fall, det blir för sällan just nu, inte okeeej. ska äta rabarberpaj sen också, hmm.. träning vare ja... vi får se hur det blir med det.

Hemskt

Var ute och körde bil nyss, på vägen!! Jag ska nog inte ta körkort ändå.. Läskigaste jag gjort. Om man trycker på gasen så stannar inte bilen Lisa.


Äntligen

Sitter på tåget påväg mot skolan. Sista gången jag går in där på två månader och det känns sååå jävla bra! Ska bli så skönt att komma bort från allt och inte ha några måsten eller begränsningar. Jag har aldrig förut varit såhär glad över att få sommarlov! Glaa cheeeey!


Tacksam

Allt hade varit så fel, och jag är så jävla tacksam för att det inte är det. Tack för att du tänkte efter.


om allting skulle falla imorgon

jag har kommit fram till att min blogg är rätt trist. skriver aldrig om något roligt och jag uppdaterar inte ofta alls. på den punkten ska jag försöka bättra mig, däremot vet jag inte vad jag ska göra åt dom tråkiga inläggen? har liksom inget kul att skriva oooooom.. hmm, it's a tough life. vill ha en ny design också, och hur det ska gå till har jag ingen aning om, för jag kan ingenting om sånt där och min personliga bloggdesigner AKA frida brukar vara rätt svårövertalad så vi får se hur det blir med det..

jaja, nog om min tråkiga blogg och min hemska dag. något som är bra är mitt rum. det börjar bli rätt mysigt faktiskt, köpte nya gardiner och lakan i helgen, så ena hörnan är mysig i alla fall! resten är rätt tomt, men det kommer sen.



Dålig dag.

Den här dagen är hemsk. Imorse var det ersättningsbuss till skolan, blev alltså försenad till första lektionen. Efter den lektionen får jag reda på att det var min ENDA lektion idag. Nu står jag i syd och väntar på en ersättningsbuss som borde varit här för tio minuter sen. Hade den varit i tid hade jag hunnit med tvåbussen hem och alltså varit hemma vid kvart i tre. Nu missar jag tvåbussen och får vänta i Gnesta till kvart över tre. Kul sådär. Hatar sl, hatar att bo i laxne, hatar den här dagen. Hatar hatar hatar.


RSS 2.0