love.


weheartit.com


12:42

JAG ÄR HEMMA!!!!!!! kom hem vid ett inatt och sov åtta timmar i min egen säng, aldrig sovit så gott! har inga bilder just nu eftersom frida inte är hemma och det är hon som har kameran. nu ska jag bara njuta av att vara hemma resten av dagen. HOME SWEET HOME!!!!

Going out of my head.

Klockan är 03:45 och jag har inte sovit någonting på hela natten. Har världens huvudvärk och är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, men hur jag än försöker så kan jag inte sova. John blund, var är du? Satt och ritade i ungefär en timme förut och here you go, den första teckningen här på bloggen som är helt gjord från mitt huvud.

borta bra men hemma mycket mycket bättre

att vara borta i två veckor är inte min grej.. JAG VILL HEM!!!!!
titta, där är min säng... ååååååh, vill hem nunununununu!


hemlängtan

nu har jag varit i norrland i fyra dagar och har upptäckt att: vi bor i ett läskigt hus, allting i norrland ser likadant ut, det är jobbigt att vara kissnödig på natten när man inte vågar gå upp och kissa och att jag har hemlängtan. jag har inte sovit i min egen säng på två veckor och jag kommer att uppskatta min säng mer än någonsin när jag kommer hem. jag hade hoppats på att vi skulle åka hem imorgon kväll, men det verkar bli på lördag istället, är alltså hemma på söndag morgon och på måndag drar jag iväg till grönalund med victor, jani och jennifer. blir kalaaaas! men nu ska jag ta igen lite förlorad sömn, mina ögon går i kors. vi hörs när jag kommer hem!


show me where you run to, when no one's left to take your side

nu är jag hemma från en vecka i gävle. har bott i en husvagn tillsammans med victor och pernilla och jag har... egentligen inte gjort så mycket. tillbringat lite tid i en ishall, gått fram och tillbaka till ica typ tiotusen gånger, läst grymt mycket och spenderat massor av tid tillsammans med victors mamma. det har vart en mysig vecka, men det var riktigt skönt att få komma hem och det ska bli sååå skönt att sova i min egen sä.... eller nej juste! jag får ju inte sova i min egen säng för klockan elva går bilen till norrland.... känns lite surt eftersom jag inte har hunnit mer än att packa om ungefär.. men jag ser ändå fram emot att komma upp till norrland och träffa farfar, farbror och lite kusiner. men mest av allt ser jag fram emot en vecka med bara min familj och inga andra. har blivit så lite familjetid den här sommaren och jag behöver det. har ingen riktig koll på exakt vilken dag vi åker hem, för det verkar inte vara riktigt bestämt än, men det visar sig. jag skriver väl när vi är hemma igen.
norrland 09

italy

här är bilderna från italien, enjoy!home sweet home

nu är jag hemma! kom på att jag glömde skriva på bloggen att jag skulle till italien innan jag åkte så hoppas mina fans inte var oroliga...? haha, nej men jag har haft det bra och det har vart jättemysigt. 35 grader varmt alla dagar, 50 meter ner till havet och bra sällskap, kan inte bli bättre! har hunnit bli brun, varit på gränsen till magsjuk, gått promenader, ätit italiensk pizza, sett tusen ödlor och haft sällskap med några myror i sängen. jag har haft det toppen med andra ord! just nu är jag jäääättehungrig så jag ska äta frukost med frida och sen får ni väl mer bilder under dagen, ciao!

storbloggarn

elin och josse åkte för ett tag sen efter mycket letande efter josefins mobiltelefon, haha.. sen dess har jag försökt få igång the sims på olika sätt. jag har startat om datorn, avinstallerat, bytt skivor, försökt installera... allt utan resultat. nu går det inte ens att installera. KUL. jaja. jag ska fördriva tiden med att rita fram tills min lilla mrX kommer, ooooooh! undrar vem han kan vara? nyfikna?! jag tänker inte säga någonting! i know you love me, puuuuuuuss!

my love.

många har frågat mig vad jag älskar hos dig, och jag har aldrig riktigt kunnat svara, för jag kan inte bara säga en sak, jag älskar allt hos dig. jag älskar dig för att du är precis lika konstig som jag. jag älskar dig för att du får mig att må bra. jag älskar dig för att du aldrig är någon annan än dig själv. jag älskar dig för att ger mig utrymme att vara mig själv. jag älskar dig för att du alltid ställer upp för mig. jag älskar dig för att du är en otroligt dålig förlorare. jag älskar dig för att jag vet att du är den enda som skulle springa hem till mig om jag behövde dig. jag älskar dig för att du talar om för mig att jag är bra som jag är. jag älskar dig för att du aldrig torkar dig på ryggen när du har duschat. jag älskar dig för att du sjunger falskt med flit, frågar mig om det lät bra och blir låtsassur när jag svarar nej och jag älskar dig för att du alltid alltid alltid finns där för mig. jag kan fortsätta såhär och skriva en hel bok med anledningar till att jag älskar dig, men det jag egentligen vill komma fram till, är att jag älskar dig, hela dig och alla sidor hos dig.

by the way, i'm wearing the smile you gave me.

vaknade vid halv åtta och hade sjukt ont i magen. låg och trängdes med josse och elin i sängen och det var hur varmt som helst. jag kände att jag aldrig skulle klara av att ligga kvar där, så jag gick upp istället. jag läste om någon som hade spelat the sims och blev jättesugen på att göra det, så för att fördriva tiden ska jag ge spelet ett sista försök. datorn brukar nämligen lägga av när man har spelat ett tag. jääätteroligt. så, håll tummarna för att det funkar, okeeeeej?

>>

jag är på så otroligt bra humör idag. jag kom in på bild och form, elin och josefin kommer hit idag och allt känns bara bra! vädret kunde varit bättre, men det kunde vart sämre också, så jag ska inte klaga. nu ska jag gå och vara snäll, hehe.

believe in yourself and all that you are.

JAG KOM IN!!!!!
det trodde jag aldrig. jag är antagen till bild och form på wendela hebbe! jag är så galet glad! och dessutom, något som är heeeeelt sjukt: JAG FICK MAXPOÄNG PÅ ANTAGNINGSPROVERNA! haha, trodde inte ens att jag skulle komma in. sjuuuuukt!!!! jag är så grymt nöjd och glad och stolt!


RSS 2.0