varje sekund är en missad chans, varje minut ett tillfälle som fanns

ooooj, här var det längesen.. men nu är jag här!
har haft en jättemysig och bra jul med min älskade familj och jag är jättenöjd med allt. speciellt min nya lilla bebiiiis (min iPhone ♥) som jag aldrig trodde att jag skulle få. lyckan är gjord! ikväll har jag stresspackat och försökt att inte glömma något, spelat spel med min familj och ätit överblivet julgodis. imorgon åker jag till fjällen med familjen ekman och löfgren och åker skidor. lär inte bli några inlägg därifrån så vi hörs när jag kommer hem, efter nyår! (om jag överlever veckan... har aldrig åkt skidor förut, hehehe..)
bild från igår, finaste syster!

tänk om vi skulle vara oss själva en stund innan vi dör.

idag har jag lyssnat på julmusik, städat, pysslat med lite presenter och bara njutit av att ha jullov! har hoppat runt i min julklapp som jag fick igår av min fina också, vääääärldens skönaste plagg verkligen! nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att åka till nyköping och titta på bio. sen kommer victor hit och sover också, väldigt okej dag.

don't tell me if i'm dying

här har vi teckningen jag pratat om! den är till en skoluppgift, och ska bli ett bokomslag. den är mycket finare i verkligheten, men jag är jättenöjd med resultatet!

You don't have to save me

idag har varit en jättelång, seg och riktigt hemsk dag. åt knappt någonting på hela dagen (det stod att det skulle vara julbord, vilket låter bra, men köttbullarna smakade får, potatisen var slut och rödbetssalladen smakade diskmedel..) vilket ledde till energibrist, dåligt humör och en ännu längre dag. jag utan mat blir helt enkelt inte bra.

sitter och tänker igenom helgen lite och funderar på lite allt möjligt. imorgon ska jag bara vara hemma och mysa med familjen, på lördag ska jag ner till gnesta och umgås med fint folk och på söndag åker jag med mamma till eskilstuna och handlar lite julklappar och sånt däääär, blir en bra helg! sen slutar skolan på tisdag också, inte helt fel!

och hur går det med mina teckningar då? jo, jag scannade in den ena teckningen idag i skolan, så ska försöka lägga upp den imorgon, och den andra (som jag skulle göra klart så fort som möjligt...) står väldigt still. har helt enkelt inte haft tid. vi får se när den blir klar!


och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

sitter i mitt julfina, stökiga rum och pysslar lite med två teckningar, lyssnar på melissa horn och väntar på att idol ska börja igen. hoppas verkligen verkligen verkligen att amanda vinner, så grym! den ena teckningen är till skolan och den ska jag scanna in någon gång under nästa vecka, så den får ni se då, den andra ska jag försöka få färdigt så snart som möjligt. tror att båda kommer bli två nya favoriter för min egen del, känns riktigt bra att få vara nöjd för en gångs skull!


use your illusion

har precis ätit upp min frukost och sitter och har ångest inför matteprovet nu första lektionen. gick ju skit första gången och tyvärr tror jag inte att det kommer gå mycket bättre den här gången. men jag har i alla fall pluggat lite och förhoppningsvis blir jag väl godkänd. igår var jag ledig förutom en lektion från fyra till halv sex, haha. det var öppet hus på skolan så vi skulle ha en helt vanlig bildlektion, funkar ju det med. nu ska jag slänga en sista titt i matteboken och sen får det gå som det går, see you.

let it snow

min kära far skällde nyss på mig för att bloggningen blivit dålig, och jag måste väl hålla med sååå jag får väl slänga upp ett inlägg! hela gnesta bombade facebook med inlägg om att det snöade för ett tag sen och jag blev jätteledsen eftersom det inte snöade här, men så tittar jag ut en sista gång och skriker: DET SNÖAR! till mamma och pappa och hoppar runt som ett litet barn. om några månader kommer jag väl klaga på snön igen men det är väl så det ska vara. just nu njuter jag i alla fall av snön och jag kommer vara överlyckig om det är vitt på marken när jag vaknar imorgon! nu ska jag försöka ta mig igenom några fler frågor om franska revolutionen, har inte gått sådär jättebra än så länge meeeen, jag försöker i alla fall.
kolla vad mysigt, vill ha massor med snö nu..

RSS 2.0