måndag

kom precis hem från skolan och sitter här med ett glas oboy. hade gjort iordning lite nyponsoppa och skulle testa att hälla i lite flingor så att det skulle mätta mer, det var ingen höjdare... flingorna smälte och det blev bara äckligt. den åkte i soporna. men vi har ingenting att äta, mamma försvinner och det blir kaos på en gång! hjälp, hur ska jag klara mig? haha, nej men faktiskt. mamma har åkt till sundsvall för någon jobb-grej och kommer inte hem förrän på onsdag, och allt börjar med att vi inte har någon mat... hmmm...

jaja, nu ska jag faktiskt köra igång med pluggandet. patrik kollade på början av min SO-uppsats och han tyckte att det såg bra ut så nu kan jag fortsätta på samma sätt i alla fall, det känns skönt!
sen ska jag göra någon svenska-skit också, det liknar typ en bokrescension eller nåt... haha. och så ska jag plugga engelska glosor till imorrn, så jag har lite att göra.
seeeeees!

/lisa

Kommentarer
Postat av: fridelinen

med mat menar du frukostbröd, och jag tror knappast att pappa käkade upp det. så kaos på grund av att mamma har åkt... ähm nej!

2009-11-02 @ 17:56:53
URL: http://fridelinen.blogg.se/
Postat av: lisa

men pucko, ironi kanske?

2009-11-02 @ 18:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0